“Fall Guysi” arendaja lubab suurt peenisekujulist üllatust

0
32
Fall Guys

Kõik aktiivsed “Fall Guysi” mängijad leiavad mängus oma asjade hulgast ühe uue peenisekujulise kostüümi, mille värv sõltub vastavalt sellele, millise värviteema oled mängus valinud.

“Fall Guysi” mängijad on viimastel nädalatel kaevanud vigase poesüsteemi üle, kus ringi liikumine võib käivitada juhuslikke automaatseid oste. Selline vigane, viletsalt loodud süsteem on juba iseenesest üsna halb, kuid kogu probleemi vüimendas Mediatonicu vastus kasutajatele, kes probleemi üle kurtsid. Mediatonicu kasutajatugi vastas inimestele, et see pole viga, et süüdi pole nende süsteem ja kõik juhuslikud ostud lähevad arvesse ning tagasimakseid ei tehta. Loomulikult ärritas selline ülbe suhtumine kasutajaid, kes probleemi sotsiaalmeedia vahendusel tõstatasid ning teavitasid sellest ajakirjandust ja tarbijakaitset. Pärast seda ei jäänud Mediatonicul enam muud üle kui 15. juunil Twitteris vabandada.

Mediatonic on lubanud kõigile senistele ja tulevastele juhuslikult asju ostnud inimestele raha tagasi maksta, kuniks nad oma poesüsteemi kasutajasõbralikumaks muudavad. Lisaks kinkisid nad kõikidele aktiivsetele kasutajatele peenisekujulise Tall Guys skinni, mille värv muutub vastavalt valitud värviteemale.

Huvitav kas “peenisepostitusega” Twitteris püüab Mediatonic nüüd mängijatele vihjata, mida nad arvavad mängijatest, kes tarbijakaitsele ja ajakirjandusse kaebama jooksid mängustuudio ebaeetilise tegevuse kohta või oli tegemist lihtsalt juhusliku kujundite kokkulangevusega, mida arendaja ise ei märganud?

Kuigi “Fall Guys” on kogunud kiirelt populaarsust, neil on tänaseks üle 50 miljoni mängija, on mängus teisigi probleeme, millega mängijad rahul pole. Sealhulgas kurdetakse uue ärimudeli ja Battle Passi süsteemi üle, mis on mõjutanud mängukogemust.