Gamescom 2022 ajakava

0
114
Pilt: Gamescom

Sel nädalal toimub Gamescom 2022. Midagi suurt või uut selle aasta Gamescomilt muidugi oodata ei tasu, sest pärast kõiki neid AAA-mängude edasilükkamisi on tänavune mänguaasta üks tühjemaid mänguaastaid üldse ning mängustuudiotel pole midagi uut ja põnevat proovimiseks ja näitamiseks pakkuda. Seetõttu on suuremad ettevõtted, sealhulgas Sony, Nintendo, Activision Blizzard ja Take-Two, otsustanud käesoleva aasta Gamescomil üldse mitte osaleda. Kohal on küll Ubisoft ja Microsoft, kuid Ubisofti mängud on samuti suuremalt jaolt kõik edasi lkatud ja nende enda üritus tuleb septembris, kus nad näitavad mida uut nad “Assassin’s Creed” mänguseeriaga teinud on. Microsoftiga on üsna sarnased lood, suuremad mängud mida neilt sel aastal oodati on kõik edasi lükatud ja kuulujutud räägivad, et “Starfield’iga” polevat jõutud isegi nii kaugele, et seda saaks Gamescomil proovimiseks anda.

Seetõttu pole kohale minekul tänavu üldse mingit mõtet, õnneks saab avaüritust ja teisi üritusi ilusasti mugavalt kodus istudes jälgida, mitte, et sealt midagi uut ja põnevat oodata oleks… Gamescomil toimuvat saab näha nende Twitchi kanalil.

TEISIPÄEV, 23. AUGUST

Destiny 2 Showcase – 19:00
Bungie näitab uut kraami “Destiny 2” jaoks.

Opening Night Live – 21:00
Geoff Keighley Opening Night Live üritusega avatakse ametlikult Gamescom 2022. Näha saab suuremaid ja uhkemaid mänge.
Vaata: YouTube | Twitch

KOLMAPÄEV, 24. AUGUST

Future Games Show – 21:00
Üritust juhivad Christopher Judge ja Danielle Bisutti. Näidatakse üle 50 mängu arvutile ja konsoolidele.
Vaata: YouTube | Twitch | TwitterFacebook

NELJAPÄEV, 25. AUGUST

Xbox – 15:00
Microsofti üritus kestab kuus tundi, Eesti aja järgi 15:00 kuni 21:00. Midagi uut ja põnevat siit oodata ei tasu. Näidatakse mänge, mis järgmisel aastal Xboxile ilmuvad ja räägitakse arendajatega juttu.
Vaata: YouTube | Twitch

Metal: Hellsinger Live – 20:00

REEDE, 26. AUGUST

Awesome Indies showcase – 18:30
Nagu nimi juba vihjab, siis on tegemist indie-mängudele pühendatud üritusele, mis toimub koostöös IGN-iga. Näha saab üle 40 indie-mängu.

LAUPÄEV, 27. AUGUST

EEK3 2022 – 01:00
EEK3 on indie-retro-õudusmängude üritus. Kui sulle meeldib veidrad, pikslised või madala resolutsiooniga õudusmängud, siis see üritus on just sulle mõeldud.

Gamescom Award Show – 16:00
Kes viib sel aastal koju parima mängu tiitli? Üritus algab kell neli õhtul Eesti aja järgi ja näha saab, millised mängud olid Gamescomil need parimad.

PÜHAPÄEV, 28. AUGUST

Cosplay Contest – 16:00
Kui sulle meeldib Cosplay, siis pühapäeva õhtul toimuv Cosplay üritus näitab ägedaid cosplay kostüüme, mida käesoleva aasta Gamescomil näha saab.


*Kõik ajad on Eesti aja järgi.