“God of War Ragnarök” pakub kõigile mugavat mängukogemust

0
87

“God of War Ragnaröki” kasutuskogemuse parendamise funktsioonid aitavad parandada kõigi kasutuskogemust, ütles mängu kasutuskogemuse eest hoolitsev Mila Pavlin.

Suur hulk erinevaid valikuvõimalusi mängu sätetes võivad mõjutada kõike, alates asjade korjamisest kuni mõistatusteni.

Lisaks varem näidatud võimalustele nagu muudetavad subtiitrid, suure kontrastsusega režiim, kasutajaliidese suuruse muutmine, automaatne sprintimine ja palju muud, pakkus Pavlin sel korral põhjalikumat ülevaadet selle kohta mida “God of War Ragnaröki” kasutuskogemuse parendamise sätete alt leida võib.

Kasutajad saavad sisse lülitada automatiseeritud platvormimise ja ronimise, mis võimaldab mängijal lihtsa nupu suunamise järel ronimised ja hüppamised mängu poolt automaatselt ära teha. Lisaks saab maailmas leiduvaid erinevaid mõistatusi ja nende lahendamise enda jaoks kergemaks muuta, näiteks suurendades mõistatuse lahendamiseks vajalikku aega või aktiveerides helivihjed mis aitavad mõistatust lahendada.

Soovi korral saavad mängijad ka PS5 puldil erinevate tegevuste nuppe ümber paigutada ja aktiveerida navigeerimisabi, mis aitavad neil kes maailma uurides on ära eksinud vajadusel õigele teele tagasi pöörduda.

Appi saab võtta ka puldi puuteplaadi, kuhu saab lisada Sparta raevu, kiired pöörded ja kilbilöögi.

“Kasutuskogemuse parendamise funktsioonid ei ole ainult kasutuskogemuse parendamise funktsioonid, need aitavad parandada kõigi mängukogemust,” ütles Pavlin.

“Ragnaroki eesmärk on liikuda järgmisesse faasi. Meie jaoks tähendas see rohkemate inimeste kaasamist, tagades seda, et inimesed saavad mängu rohkem kohandada, et see oleks kõigile mugav mängukogemus.”

Hoia “God of War Ragnarök” uudistel silm peal siin.