“Grand Theft Auto V” müüginumbrid ületasid 160 miljoni piiri

0
65
Grand Theft Auto

2013. aastal ilmunud “Grand Theft Auto V” on jätkuvalt populaarne. Take-Two viimase kvartali kasumiaruande kohaselt müüdi veel 5 miljonit koopiat, mis tähendab, et kokku on tänaseks müüdud 160 miljonit “Grand Theft Auto V” koopiat.

Hästi läheb kogu “Grand Theft Auto” mänguseerial, viimase kvartali jooksul müüdi 15 miljonit koopiat, mis teeb kokku 370 miljonit. Kahjuks ei nõustunud Take-Two jagama infot selle kohta palju müüs viimase kvartali jooksul õnnetu “Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition”, kuid ettevõtte tegevjuht Strauss Zelnick ütles, et selle mängu müüginumbrid “ületasid märgatavalt” ettevõtte ootused.

Zelnick mainis ka eelmisel nädalal ilmunud “Grand Theft Auto VI” uudist: “Mul on hea meel, et Rockstar töötab Grand Theft Auto järgmise iteratsiooni kallal. Mul ei ole kahtlustki, et see saab olema suurepärane ja minevikust on olemas kõik tõendid uskumaks, et Grand Theft Auto kataloog jätkab toimimist.”

Aruande ajal rääkis Zelnick ka NFT-dest: “Me usume, et NFT-d on reaalsed ja miks nad ei peaks olema? Usume digikaupadesse ja oleme digikaupu müünud väga pikka aega. Usume haruldastesse kaupadesse, usume kollektsioneerimisobjektidesse. Mureks on meil, et seal on spekulatsioonid käimas.”

“Tahame veenduda, et tarbijate kogemused oleksid iga kord head, kui nad meie tooteid kasutavad. Spekulatsiooniga raha kaotamine aga ei ole hea kogemus, seega hoidume spekulatsioonidest eemale. Hoolimata sellest, oleme me veendunud, et tulevikus on võimalik NFT-sid Take-Two pakkumistes kasutada,” lisas Zelnick.