Konami toob mängijateni uued “Silent Hilli” mängud ja filmi

0
42

Kui vaatasid eile õhtul toimunud Konami Silent Hilli üritust, siis ilmselt tead juba, et Konami jagas lõpuks infot kogu “Silent Hilli” kraami kohta, mis neil valmimas on. Tulekul on film, uusversioon mängust, kui ka uued mängud. Kui eile üritust ei vaadanud, siis on võimalik seda YouTube’is järelevaadata või kui seda teha ei viitsi, siis siit leiab lühikokkuvõtte sellest kraamist mida lubati ja näidati.

Alustuseks kuulutati välja “Silent Hill 2” uusversioon, mis tuleb Steami ja PlayStation 5-le. Tegemist on PlayStationi ajalise eksklusiiviga ning 12 kuud hiljem jõuab mäng ka Xboxi konsoolidele. Mängu arendajaks on Bloober Team.

Seejärel kuulutati välja täiesti uus mäng, nimega “Silent Hill Townfall“, mida arendab No Code koostöös Annapurna Interactive’iga..

Välja kuulutati ka uus film, “Return to Silent Hill”, mille režissööriks Christophe Gans, kes oli ka 2006. aastal ilmunud filmi filmi režissöör.

Teise uue mängu nimi on “Silent Hill Ascension”, mis saab olema “reaalajas toimuv interaktiivne sari”, mida mängijad koos vaatavad ja valikuid teevad. Arendajateks Bad Robot Games, Behaviour ja DJ2 Entertainment. Ilmub millalgi 2023. aastal.

Ja kolmandaks mänguks on “Silent Hill f”, mille tegevus toimub 1960ndal aastal Jaapanis.