Lekkis Kojima uue teose “Overdose’i” mänguvideo

0
34
Overdose

Pärast mitu kuud kestnud Kojima “krüptilisi” pilte on lekkinud internetti 2 minutit pikk mänguvideo “Overdose’ist”. Kuid internetis ei ole kuumaks kõneaineks hetkel mitte mängus endas nähtu vaid hoopis lekitaja nibud.

ResetEras ja teistel lehekülgedel jagati “Overdose’i” kaheminutilist mänguvideot (artikli kirjutamise hetkel on video eemaldatud autorikaitseõiguste rikkumise tõttu), millelt vaatas vastu palja ülakehaga lekitaja. Kui tavaliselt lekitajad püüavad oma jälgi peita, et miskit ei viitaks allikale, siis sel korral on võimalik vastupeegelduvalt ekraanilt näha ilusasti lekitaja nägu ja tema paljas ülakeha. Mõnel pool arvatakse, et see võib olla Kojima geniaalne viis oma mängu vastu veel suuremat huvi tekitada.

Mänguvideo ise paistab olevat autentne, sobides nende infokildudega, mida me seni oleme “Overdose” mängu kohta teada saanud. Ekraanil olev peategelane on tõepoolest Margaret Qualley’le sarnane ning ta eksleb pimedates koridorides ringi. Aegajalt tekib ekraanile punaseid punkte, millele klikkimine annab lisainfot mängijale.

Loodetavasti jagab Kojima meile siiski varsti ka parema kvaliteediga mänguvideot ja rohkem infot mängu kohta.