Logan Paul kandis WrestleMania ajal maailma kõige kalleimat Pokemoni kaarti kaelas

0
143
Logan Paul
Pilt: Logan Paul | WWE

Logan Paul, kes on üks kuulsaimaid ja vihatuimaid internetikuulsusi maksis haruldase Pokemoni kaardi eest üle 5 miljoni dollari ja kandis seda WrestleMania ürituse ajal kaelas.

Pauli ostetud kaart – Pikachu Illustrator – on maailma kõige haruldasem Pokemoni kaart. PSA, mis kaarte hindab, on sellele konkreetsele kaardile andnud GEM Mint 10 reitingu, mis kinnitab, et tegemist on peaaegu täiuslikus seisukorras oleva kaardiga. Pikachu Illustrator kaarte loodi ja avaldati kokku ainult 40 ning Pauli kaart on ainuke, mis on PSA-lt nii kõrge reitingu saanud, mis teeb selle veelgi haruldasemaks ja ihaldatavaks kaardiks.

Paul otsustas kaardi hinda veelgi rohkem üles kruvida ja kandis seda WrestleMania 38-l, aasta suurimal WWE üritusel. Ilmselt püüab Paul seda nüüd pärast üritust kallimalt maha müüa, tõstes sellega kaardi hinda veelgi.

Paul sai pärast matši ka Guinnessi rekordite raamatusse oma kaardiga, sest püstitas eraoksjonil müüdud kõige kallima Pokemoni kaardi uue maailmarekordi. Guiness registreeris hinnaks 5 275 000 dollarit.