Netflixil on töös üle 55 mängu

0
61
Netflix

Netflix pakub juba praegu oma teenuse tellijatele 35 mobiilimängu, kuid töös on veel 55 mängu, kinnitas ettevõte.

Netflix teatas oma teisipäevases aruandes investoritele, et neil on arendamisel üle 55 mängu, sealhulgas mängud, mis põhinevad Netflixi frantsiisidel.

Esimesed mängud lisati Netflixi teenusesse eelmise aasta lõpus, kuid seni on tegemist olnud valdavalt mobiilimängudega. Nüüd aga teatas ettevõte, et nad tahavad oma teenusesse tuua veel rohkem mänge, mida saaks mängida ka arvutis ja teleris. Selle jaoks plaanib Netflix käivitada oma pilvemänguteenuse, kinnitas mänguarenduse asepresident Mike Verdu teisipäeval.

Ettevõte loodab, et mängude lisamine teenusesse annab kasutajatele lisapõhjuse, miks nende teenust tellima jääda. Netflix on esialgsete tulemustega rahul ning kinnitas, et nad jätkavad mängudesse investeerimist.

Rahul on Netflix ka kolmanda kvartali tulemustega, mis tõi neile 2,4 miljonit tellijat juurde. Tegemist on positiivse pöördega pärast aasta algust, mil nad hakkasid esimest korda 10 aasta jooksul tellijaid kaotama. Ettevõte loodab, et järgmisel aastal rakendatava “parooli jagamise” vastase süsteemiga kasvatavad nad tellijate arvu veelgi. Lisaks tullakse käesoleva aasta novembris lagedale uue odavama reklaamidega paketiga.