“Overwatch 2” ilmub oktoobris ja see on kõigile tasuta

0
45

“Overwatch 2” varajane versioon ilmub 4. oktoobril ja see on kõigile tasuta.

Kui algselt oli jutt, et “Overwatch” ja “Overwatch 2” jäävad koos eksisteerima ning mõlema mängu mängijad saavad koos mängida, siis nüüd on Activision Blizzard teatanud, et “Overwatch” asendatakse täielikult “Overwatch 2-ga”. Teisisõnu, 4. oktoobril pannakse “Overwatch” kinni, see lakkab eksisteerimast ning selle mängijad suunatakse “Overwatch 2” mängima. Erinevalt algsest “Overwatchist” on “Overwatch 2” õnneks tasuta.

“Overwatchi” mängusisene raha ja üllatuskastide sisu kantakse automaatselt “Overwatch 2” edasi ning seni avamata üllatuskastid avatakse automaatselt enne “Overwatch 2” ilmumist. Kuid Blizzard hoiatas, et “Overwatch 2” hakkab kasutama uut mängusisest virtuaalraha ning kuigi sa saad alguses kasutada ka “Overwatchi” raha, siis selle eest ei saa uues mängus päris kõiki asju osta. Blizzard lubab selle kohta rohkem infot jagada enne “Overwatch 2” ilmumist.

Senine üllatuskastide süsteem asendatakse “Overwatch 2-s” Battle Passi ja mängusisese poega, kust saad omale sobivat kraami osta.

“Mängijatel on palju suurem kontroll selle üle, kuidas nad mänguga suhtlevad ja uut sisu omandavad,” ütles peadisainer Geoff Goodman.

Mängijad saavad lahtilukustada erinevaid skinne, relva ripatseid ja bännereid. Tulekul on ka uus skinnide tase nimega Mythic, mida saad osaliselt oma soovide järgi muuta.

“Overwatch 2” ilmub arvutile, Nintendo Switchile ning Xboxi ja PlayStationi konsoolidele.