Parimad “Overwatch 2” kangelased

0
26
Overwatch 2

Kui sa mängid või plaanid mängida “Overwatch 2”, siis tõenäoliselt oled sa vähemalt korra tundud huvi selle vastu, millised tegelased on mängus need kõige paremad. Sama küsimus tekkis ka TheForrestFire nimelisel Redditi kasutajal, kes otsustas uurida 30 parima mängija eelistusi ning jagas tulemusi teistega.

Kõige populaarsemaks tankiks ostus Zarya. 83,3% TOP 30 mängijatest kasutasid Zaryat oma põhikangelasena. Populaarsuselt järgmiseks oli Winston 6,7% ja kolmandaks oli D.Va 3,3%. Kõigil 30l mängijal oli Zarya nende kolme esimese kangelase hulgas. Sellele tuginedes võib vist julgelt pakkuda, et Zarya on parim tank mängus. Vähemalt praegusel hetkel.

Millised on aga kõige populaarsemad hävitustööd tegevad ehk damage kangelased? 70% mängijatest eelistasid Sojourni ning esimese kolme valiku hulgas oli Sojourn lausa 90% mängijate seas. Populaarne oli ka Genji, kes oli TOP 3 hulgas 73,3% mängijatest. Populaarsuselt kolmas oli Tracer 6,7% ning TOP 3 kangelaste hulgas pooltel mängijatest.

Kui aga mängida toetava rolliga kangelast, siis seal oli populaarseimaks Ana, kes oli põhikangelaseks 36,7% mängijatest ning TOP 3 hulgas 80% mängijatel. Talle järgnes Lucio 36,7% põhikangelasena ja TOP 3 kangelaste hulgas 53,3% mängijatel. Populaarne oli ka Baptisto, kes oli põhikangelaseks 16,7% juhtudel ning TOP3 hulgas 66,7% mängijatel.

Uus kangelane, Kiriko oli TOP 3 valikute hulgas 16,7% mängijatel.

Ehk aitab see väike kokkuvõte teil oma järgmisesse mängu kangelast valida.