Selline näeb välja PlayStation VR2

0
126
PlayStation VR2

Hideaki Nishino tutvustas täna avalikkusele Sony järgmise põlvkonna VR-peakomplekti PlayStation VR2 uut kujundust koos Playstation VR2 Sense’i pultide uuendatud ja lõpliku disainiga.

PS VR2 peakomplektil on sarnane kuju nagu PS VR2 Sense’i pultidel. Ringikujuline kerakuju kujutab endast 360-kraadilist vaadet, mida mängijad virtuaalreaalsuse maailma sisenedes kogevad.

PS VR2 peakomplekti disainimisel saadi inspiratsiooni PlayStation 5 toodete välimusest, mistõttu võite märgata välimuses ja tunnetuses mõningaid sarnasusi.

Peakomplekti loomisel oli eesmärgiks muuta see teie elutoa sisekujunduse atraktiivseks osaks ja viia teid mängumaailma sukeldumisel nii kaugele, et te unustaksite, et kasutate peakomplekti ja pulte. Seetõttu pöörati suurt tähelepanu peakomplekti ergonoomikale ja viidi läbi mitmeid teste, et tagada mugav tunne erinevate suuruste peadega mängijatele. Sony sai palju positiivset tagasisidet esimese PS VR-peakomplekti ergonoomika kohta, mistõttu kasutati ka PS VR2 peakomplekti tasakaalustamisel ja reguleeritava peavõru puhul sama kontseptsiooni.

PS VR2 peakomplekti puhul lisati mugavuse jaoks uusi funktsioone, nagu objektiivi reguleerimisketas, võimaldades kasutajatel vaate optimeerimiseks kohandada objektiivi silmadevahelist kaugust. Lisaks vähendab uus, õhem disain peakomplekti kaalu – isegi koos uute funktsioonidega, nagu uus sisseehitatud mootor tagasiside andmiseks. Nishino lisab, et peakomplekti täiustamiseks lisatud uute funktsioonide tõttu oli õhema disaini loomine üsna keeruline, kuid disaini- ja insenerimeeskonnad said sellega suurepäraselt hakkama.

PS VR 2 teeb tohutu hüppe selles, kuidas me virtuaalreaalsuses mänge mängima hakkame. Uue põlvkonna peakomplekt pakub palju uusi põnevaid funktsioone, sealhulgas visuaalne täpsus 4K HDR-is, tipptasemel graafika renderdus, täiustatud jälgimissüsteem ja palju muud. Lisaks saab PS VR2 ühendada oma konsooliga ühe juhtme abil, et saaksite lihtsalt oma mängudega kohe ühenduse luua. PS VR2 arenduskomplektid on juba mängude loojatel käes ning Sony ootab põnevusega uusi virtuaalreaalsuse mänge.