Sony nõuab arendajatelt PlayStation Plus Premiumi jaoks ajapiiranguga mängudemosid

0
37

PlayStation Plusi uued paketid hakkavad Euroopas kehtima 22. juunil. Uus, kallim PlayStation Plus Premium tellimus hakkab sisaldama ka ajapiiranguga mängudemosid, mida Sony mänguarendajatelt nüüd nõuab.

GameDeveloper kirjutab, et Sony on muutnud PlayStationi arendajatele antud juhiseid, mille järgi peavad nüüd kõik mängud, mis maksavad rohkem kui 34 dollarit, pakkuma mängust prooviversiooni, mis kestab vähemalt kaks tundi.

See reegel kehtib ainult uutele, seni avaldamata mängudele. Tagasiulatuvalt, juba ilmunud mängudele see reegel ei laiene. Lisaks ei pea arendajad mängu prooviversiooni pakkuma kohe samal päeval kui nende mäng ilmub, vaid neil on selleks aega kuni kolm kuud. Üsna tõenäoliselt suurem osa arendajaid hakkavadki seda ajapikendust kasutama ja avaldavad prooviversiooni alles kolm kuud pärast mängu ilmumist.

Tingimustes on veel kirjas, et prooviversioon peab PlayStation Plus Premiumi tellijatele olema käätesaadav vähemalt 12 kuud. Lisaks võib prooviversiooni asmel pakkuda ka selleks kohandatud demo, mis ei pea siiski kahetunnine olema, aga selline demo vajab eraldi heakskiitu PlayStationilt.