Sony tahab “Gran Turismo 7” tuua arvutile

0
31
Gran Turismo

Kazunori Yamauchi tahaks PlayStationi võidusõidusarja “Gran Turismo” tuua ka arvutitele, nii nagu Sony on seda teinud juba teiste populaarsete PlayStationi mängudega.

“Gran Turismo” sarja looja Kazunori Yamauchi andis hiljuti intervjuu GTPlanetile, kus muuhulgas uuriti temalt, kas tulevikus saab “Gran Turismot” mängida ka arvutil. “Jah, ma arvan küll,” vastas Yamauchi.

Samas toonitas Yamauchi, et see ei saa olema lihtne. “Gran Turismo on väga detailne teos,” selgitas Yamauchi. “Ei ole eriti palju platvorma, mis suudaksid jooksutada mängu 4K/60fps tasemel, nii et üheks võimaliks variandiks, kuidas me selle saavutame on see, et me peame platvormi piirama. See ei ole väga lihtne teema, kuid loomulikult me uurime ja kaalume seda.”

Meile Meeldib Mängida andis “Gran Turismo 7-le” 5st punktist 4,5: “Selline see “Gran Turismo 7” on – suunatud ennekõike suuremale auto- ja võidusõiduhuvilisele, aga pakub siiski omajagu tegevust ka keskmisele mängusõbrale.” Loe arvustust siit.

Järgmise aasta alguses on ilmumas ka “Gran Turismo” film, kus teevad kaasa Geri “Ginger Spice” Halliwell-Horner ja Djimon Hounsou.