Square Enix taaselustab “Dungeon Siege’i” seeria

0
27

Square Enix otsustas “Dungeon Siege’i” mänguseeria tagasi tuua, kahjuks mitte sellisel kujul nagu fännid seda ootavad.

Viimase mängu, “Dungeon Siege 3”, mille arendajaks oli Obsidian, ilmumisest on möödas üle 10 aasta ning fännid on kannatamatult oodanud sellele järge. Nüüd on lõpuks “Dungeon Siege” tagasi, aga mitte sellisel kujul mida keegi oodata oleks osanud. “Dungeon Siege” saab olema osa The Sandbox metaversumist.

The Sandbox, juhtiv detsentraliseeritud mängude virtuaalmaailm ja Animoca Brandsi tütarettevõte teatas täna oma koostööst Square Enixiga, et tuua legendaarne rollimäng “Dungeon Siege” The Sandboxi mängude metaversumisse.

“Koostöö koosneb kahest teineteist täiendavast osast,” kirjutatakse pressiteates. Esiteks tuuakse “Dungeon Siege’i” maa Square Enixi maalapile, pakkudes mängijatele nautimiseks interaktiivseid rollimängu kogemusi, õppides samal ajal parimaid praktikaid kuidas ehitada “Dungeon Siege’i” seiklusi.

Teiseks muudetakse “Dungeon Siege’i” vokseltegelased ja esemed mängijatele ja loojatele kättesaadavaks, et nad saaksid neid oma ainulaadsesse kogemusse kaasata, kasutades selleks The Sandboxi VoxEdit ja Game Maker #nocode tööriistu.

The Sandboxi metaversum on Minecrafti stiilis maailm, kus kasutajad saavad osta NFT-dena virtuaalset maad koos vokslivaradega.