Wordle parimaks avasõnaks polegi ‘CRANE’

0
79
wordle

Grant “3Blue1Brown” Sanderson avastas oma koodis vea ning selgus, et ‘CRANE’ ei olegi parim avasõna.

Üks olulisemaid asju “Wordle” juures on avasõna õige valik. Õige avasõna valimine tagab teile parema tulemuse. Eks paljudel meil on selleks erinevatest vokaalidest ja kaashäälikutest lemmikkombinatsioon, millega mõistatamist alustada. Kuid kui efektiivne on teie valitud sõna?

Eelmisel nädalal avaldas Sanderson oma YouTube’i kanalil video selle kohta, kuidas ta lasi arvutil välja selgitada, milline sõna võiks olla “Wordle” parim avasõna. Selgus, et parimaks avasõnaks on ‘CRANE’.

Nüüd, nädal hiljem, on Sanderson avaldanud aga uue video, kus ta kasutajate ees vabandab ühe väikese, kuid olulise eksimuse pärast. Selleks veaks olid võimalikud topelttähed sõnas, Sanderson kirjeldab oma videos lähemalt, kus täpsemalt ja miks ta vea tegi. Kui ta oma veast aru sai ja koodi vastavad parandused sisse viis, selgus, et seni parimaks avasõnaks peetud ‘CRANE’ ei olegi parim. Selleks on hoopis ‘SALET’, kuid headeks avasõnadeks on ka ‘CRATE’, ‘TRACE’ ja ‘SLATE’. ‘CRANE’ jäi, pärast koodi parandamist, parimate avasõnade hulgas kuuendale kohale.