Xboxi ja arvutimängijad ei saa “Modern Warfare II” ristmängu välja lülitada

0
59
Call of Duty: Modern Warfare II

Xboxi ja arvutimängijad said täna ebameeldiva üllatuse osaliseks, “Call of Duty: Modern Warfare II” ei ole võimalik ristmängimist välja lülitada.

Konsoolidel mängijad armastavad tavaliselt ristmängu võimaluse välja lülitada, eelkõige just “Call of Duty” mängudes, et vältida arvutil mängivate petturitega koos mängimist. “Call of Duty: Modern Warfare II” aga ei paku võimalust Xboxi kasutajatele ristmängu välja lülitada.

Kuigi beeta ajal oli see võimalus olemas, välja arvatud kaks mängulaadi, siis nüüd on see võimalus nii Xboxil kui ka arvutil kaduma läinud.

PlayStationi konsoolil on aga see võimalus endiselt olemas, nemad saavad minna menüüsse ja ristmängu sisse või välja lülitada vastavalt soovile. Miks Xboxi ja arvutikasutajatel seda võimalust mängus ei pakuta, selle kohta ei ole Activision selgitusi jaganud, kuid mitmel pool arvatakse, et see võib olla seotud Activisioni ja Sony vaheliste lepingutega.

Lisaks ristmängu välja lülitamise võimalusele saavad PlayStationi kasutajad 25% rohkem XP-d, iga kuu vähemalt ühe 24 tunnise topelt XP ürituse, kallima Battle Passi komplekti ostmisel saavad nad lisaks 20 taseme vahele jätmisele veel 5 taset, kaks ekstra lisakohta (loadout) erinevate relvaprofiilide jaoks ning Oni operaatori.

Õnneks saavad Xboxi kasutajad ristmängimise kinni keerata Xboxi enda seadetest, kuid arvutimängijatel kahjuks seda võimalust ei ole.