Arendaja näitas milline näeb välja “Lollipop Chainsaw” uusversiooni Juliet

0
31
Lollipop Chainsaw Juliet
PILT: Lollipop Chainsaw Juliet | Dragami Games | Twitter

Mängustuudio Dragami Games näitas avalikkusele, milline näeb “Lollipop Chainsaw” uusversiooni Juliet Starling välja võrreldes originaaliga.

Eelmisel aastal teatas arendaja, et nad ei plaani teha suuri muudatusi “Lollipop Chainsaw” uusversiooni loo ega ka mitte tegelaste väljanägemise osas, sealhulgas jääb puutumata ka ergutustüdruku Juliet Starlingu väljanägemine.

Kuigi mäng läbib uuenduskuuri ja see saab välja nägema ilusam, kasutades ära uue põlvkonna pakutavaid võimalusi, siis tegelased jäävad samaks. Sõltumata “lumehelbekeste” survest tänases maailmas, mille tõttu arendajad on nii uusversioonides kui ka uutes mängudes teinud naistegelaste kallal mitmeid muudatusi, et mitte ärritada ja solvata “lumehelbekesi”, siis “Lollipop Chainsaw” arendaja on otsustanud, et nemad jäävad oma algsele nägemusele truuks. Seetõttu saab ka uusversioonis näha seksikat ergutustüdrukut Juljet näha zombiesid rappimas oma lühikeses seelikus, paljastades teatud kehaosasid rohkem kui lääne stuudiod täna muidu julgevad näidata oma videomängudes.