“Baldur’s Gate 3” lubab sul muuta oma aluspesu, suguelundeid ja kubemekarvu

0
83
Amatsoon

Lisaks “karuseksile” saavad mängijad “Baldur’s Gate 3-s” väljendada oma identiteeti läbi aluspesu, suguelundite ja kubemekarvade muutmise.

“Baldur’s Gate 3” peakunstnik Alena Dubrovina rääkis intervjuus Kotakule, et mängija saab lisaks aluspesu valimisele valida ka kas tema loodaval tegelasel on vagiina või peenis ja milline see välja näeb. Valida saab ka erinevate kubemekarvade vahel, mis võivad sõltuvalt rassist erineda.

Sellel kõigel polevat mitte midagi pistmist seksistseenidega, vaid see võimalus tekkis pärast seda kui meeskond lisas aluspesu varustuse osaks, mida saab kanda ja kohandada vastavalt soovile. Pärast seda kui meeskond oli aluspesu kallal palju vaeva näinud, tekkis neil ühel hetkel küsimus, aga mis juhtub siis, kui mängija aluspesu eemaldab?

Alguses mõtles meeskond, et panevad selle alla veel ühe paari aluspesu, et keda see ikka huvitab? Siis aga hakkas meeskond sellest mõtlema ja sel teemal rääkima ning neile jõudis kohale, et see on üks viis oma identiteedi väljendamiseks.

Suguelundite valik mängus kaasab mängijaid veel rohkem, andes neile niimoodi võimaluse ennast identifitseerida asesõnade kasutamise asemel.

“Jälgisime, mida kogukond soovis ja vaatasime, mida teistes mängudes tehakse,”rääkis Dubrovina. “Vaatasime, mille üle internetis arutatakse. On palju asju, mis on arenenud ja ma tunnen, et jah, üldiselt üritavad mängud liikuda mitmekesisuse suurendamise poole. Tahtsime seda kindlasti esindada. Nii et me tahtsime anda igaühele võimaluse ise valida laiast valikust.”

Need valikud ei mõjuta küll sinu mängu, kuid muudavad romantilisi stseene sõltuvalt suguelunditest, mille oma tegelasele valisid.

“[Mäng] on väga keskendunud teie identiteedile ja ülimale fantaasiale, kus saate olla kes iganes soovite, mis iganes soovite, ja me soovisime, et see oleks olemas,” rääkis Dubrovina.

Tegelaskuju loomisel tuleb siiski arvestada mõningaste piirangutega, mõned valikud on olemas ainult kindlatel rassidel. Näiteks Tieflingsi sarved või Dragonborni mustrid või näiteks haldjad, kellel ei ole habet.

Sõltuvalt rassist erineb ka aluspesu, kuid siinkohal on lubatud mängus sul üles korjata ükskõik mis sorti aluspesu ja seda kanda, kuigi see on mõeldud hoopis teisele rassile.

Neile, kes mingil põhjusel alastust ja kõike sellega seonduvat kardavad on olemas mängus valik, mis eemaldab mängust alastioleku ja seksistseenid.

“Baldur’s Gate 3” ilmub arvutile 3. augustil ja PlayStation 5 konsoolile 6. septembril. Xbox Series X/S versioon peaks ilmuma hiljem sel aastal, sest arendajal on probleeme jagatud ekraani lisamisega Xbox Series S konsoolil.