Blizzard tahab, et vaataksid “Diablo 4” mängustriime sel ajal kui sa ei mängi

0
43

“Diablo 4” uue verise hooaja (Season of Blood) algusega loodab Blizzard lisaks mängijate arvu kasvatamisega tõsta ka mängu vaatamiste numbreid Twitchis.

Uue hooaja tähistamiseks jagab Blizzard Twitch Dropi kaudu välja mitmesugust mängusisest kraami ja seda tervelt neli nädalat järjest. Igal nädalal uus kraam.

Tegemist on siis Oricalchumi nimelise kollektsiooniga ning kogu kollektsiooni kättesaamiseks on vaja vaadata Twitchi “Diablo 4” striime neljal järjestikusel nädalal vähemalt 4 tundi nädalas.

1 nädal – Necromancer, Rogue, Sorcerer

  • Algus: 17. oktoober 10am PT / 1pm ET / 6pm BST.
  • Lõpp: 24. oktoober 11:59am PT / 2:59pm ET / 7:59pm BST.
  • Oricalchum Blade.

2 nädal – Barbarian & Druid

  • Algus: 24. oktoober 12pm PT / 3pm ET / 8pm BST.
  • Lõpp: 31. oktoober 11:59am PT / 2:59pm ET / 7:59pm BST.
  • Oricalchum Mallet.

3 nädal – Barbarian & Necromancer

  • Algus: 31. oktoober 12pm PT / 3pm ET / 8pm BST.
  • Lõpp: 6. november 11:59am PT / 2:59pm ET / 7:59pm BST.
  • Oricalchum Greatsword.

4 nädal – Druid

  • Algus: 6. november 12pm PT / 3pm ET / 8pm BST.
  • Lõpp: 13. november 11:59am PT / 2:59pm ET / 7:59pm BST.
  • Oricalchum Quarterstaff.

Kui sul veel oma lemmikstriimerit pole välja kujunenud, kust mängu vaadata, siis saab “Diablo 4” Twitchi Droppe koguda ka siin: https://www.twitch.tv/tonysiumx