Elon Musk olevat olnud maailma parim “Quake’i” mängija

0
66
Elon Musk

Elon Musk väitis, et oli omal ajal üks parimaid “Quake’i” mängijaid. Ilmselt saite nüüd korraliku kõhutäie naerda, sest Musk on tuntud oma liialdavate sõnavõttude poolest. Kuid vähemalt üks on kindel, Musk tõepoolest mängis igapäevaselt “Quake’i”, kinnitab 90ndate üks parimaid “Quake’i” mängijaid Dennis ‘Thresh’ Fong.

Musk tuli taaskord kõiki naerma panema avaldusega lagedale. Sel korral suutis ta naerupahvaku esile kutsuda oma väitega, et ta oli kunagi üks parimaid “Quake’i” mängijaid maailmas ning olevat oma oskustega lausa auhinnaraha teeninud. Kahjuks pole sellest turniirist tänaseks ühtegi jälge jäänud, kus Musk raha võitis.

“Olen 52-aastane, seega pole mu refleksid enam nii head nagu need varem olid, aga ma olen terve oma elu mänginud videomänge,” teatas Musk Lex Fridmani podcastis. “Mingil hetkel olin ma ehk üks maailma parimaid Quake’i mängijaid. Ma isegi võitsin raha osaledes, minu arvates ühes maailma esimeses auhinnarahaga e-spordi turniiril USA-s, kus me neljaliikmelise meeskonnaga Quake’i turniiril teiseks tulime.”

“Ma olin paremuselt teine mängija meeskonnas ja parim mängija… me olime tegelikult võitmas, me oleksime võitnud aga parimal mängijal meie meeskonnas jooksis arvuti kokku, mistõttu jäime teiseks. Aga ma sain selle eest raha ja kõike. Ühesõnaga ma olen osav. Aga nagu teate, siis ma pole enam noor.”

Kuigi Muski väidete peale võib naerda, siis üks on kindel, Musk tõepoolest mängis “Quake’i” ning mõned inimesed isegi mäletavad teda mängimas. Sealhulgas mäletab teda ka 90ndate üks parimaid “Quake’i” mängijaid Dennis ‘Thresh’ Fong, kes võitis 1997. aastal korraldatud “Quake’i” turniiril John Carmack’i Ferrari 328. Ühes kolm aastat tagasi toimunud intervjuus ta isegi mainib Muski, öeldes, et nägi Muski iga päev samas Quake’i serveris mängimas.

“Zip2 oli tema kasutajanimi”, ütles Fong. Kui DJWheat küsis, et kas Musk oli hea mängija, hakkas Fong naerma: “Ta oli okay. Ta ei olnud eriti hea, aga ta on õige, päris mängur, kui ta räägib, et on mängur. Ma nägin teda iga päev Quake’i serveris ja minu hea sõber, kellega koos ma tihti mängisin, lõpetas teabejuhina kõikides tema ettevõtetes.”

Ühiseks sõbraks, kellele Fong oma intervjuus viitas, on ilmselt ei keegi muu kui Branden Spikes. Spikes ise siiski teemat ei kommenteeri. Küll aga tekitas Muski hooplemine võistlushasardi 52-aastases Tim Willits’is, endises id Software’i juhis, kes kutsus Muski endaga Quake’i mängima, lubades, et teeb Muskile “Quake’is” pähe.

Musk aga rääkis intervjuus oma mängimisharjumustest laiemalt ning praegu mängivat ta regulaarselt “Diablo 4”, et deemoneid oma peas rahustada.

“Deemonite tapmine videomängus rahustab deemoneid minu peas,” rääkis Musk. “Hatredi alistamine Eternal Realm’is on raskeim lahing elus ja videomängus.”

Musk mängib hetkel “Diablo 4” druiidiga ning ei soovita seda kellelegi. “Las ma ütlen sulle, see on tõeliselt tüütu. Ma ei soovita druiidiga mängida. Praegu arvan ma, et kõige võimsam tegelane on sorts oma välgukeradega. Sortsidel on sel hooajal suured välgukerad.”