“Fortnite” on populaarsem kui ei kunagi varem

0
40
Fortnite

Nädalavahetusel purustas “Fortnite” samaaegselt mänginud mängijate arvu rekordi.

Paistab, et “Fortnite” on taaskord populaarne ja seda kõike tänu sellele, et toodi tagasi algne kaart. Tõsi, samaaegselt on käimas ka “soovita sõbrale” kampaania, kus nii kutsuja ja kutsutav saavad samaaegaselt koos kosmeetikat välja teenida. Kuid kahtlen, et seenemehe kostüümi peale tormi joosti.

Fortnite’i statistika jälgimise veebileht Fortnite.gg andmetel mängis nädalavahetusel samaaegselt üle kuue miljoni mängija. Võrdluseks võib siia tuua ka eelmise rekordi, mis oli veidi alla kolme miljoni.

Kõige parem päev olevat olnud laupäev, siis käis “Fortnite’i” mängimas 44,7 miljonit mängijat ja päeva jooksul mängiti kokku üle 102 miljoni tunni.

https://twitter.com/FortniteGame/status/1721210643888660633

Nii palju mängijaid ühe päeva jooksul pole kunagi varem mängimas käinud. Loomulikult on nii suure huvi tõttu esinenud probleeme ka serveritega, kuid Epic Games monitoorib olukorda ning lubas kiirelt reageerida.

Kokkuvõttes võib öelda, et “Fortnite’il” on olnud üks edukaimaid nädalavahetusi eales, “Fortnite” on populaarseim kui ei kunagi varem. Kuid kas see huvi jääb ka kestma?