Kas “NBA 2K24” on tõesti aegade kõige halvem korvpallimäng?

0
143
NBA 2K24

“NBA 2K24” on väljas olnud küll vaid mõned päevad, kuid juba on sellest saanud mängijate poolt üks enim vihatumaid mänge. Steamis antud hinnangute järgi vihkavad mängijad ainult ühte mängu veel rohkem ja see on “Overwatch 2“.

Kui “Overwatch 2” ilmus, andsid mängijad kiirelt Blizzardile teada: “Me vihkame mikrotehinguid mängus” ning sellest sai kiirelt aegade üks kõige viletsama hinnanguga mäng üldse. Hoolimata sellest aga on endiselt tegemist ühe enim mängitud mänguga. Huvitav kas sama juhtub ka “NBA 2K24-ga”, vihatakse aga mängitakse edasi?

Nagu “Overwatch 2” puhul, on ka “NBA 2K24” mängijate peamise pahameele põhjuseks mikrotehingud, mida sel korral on oskuslikult mängu sokutatud mitmel moel. Ükskõik kuhu sa ei vaata, vaatavad sulle mikrotehingud vastu. Tegemist on mänguga, mille eest küsitakse täishinda, €79.99, kuid see on mikrotehinguid täis topitud nagu mingi tavaline mängi-tasuta mobiilimäng.

NBA 2K24

Loomulikult ei pea keegi lisaraha siiski välja käima, sest “NBA 2K24” saab mängida ka ilma selleta, kuid see nõuab mõne mängulaadi juures palju-palju mängimist kui soovid üldse kuhugi jõuda.

Kuid mikrotehingud pole siiski ainuke asi, mille üle mängijad kurdavad. Need kes on mängu ostnud ja seda mänginud kirjutavad, et “NBA 2K24” näeb kole välja ja seda on ebahuvitav mängida.

“Mängu mehaanika ja animatsioonid näevad välja täpselt samasugused nagu eelmistes versioonides,” kirjutab üks arvustaja. Teised kirjutavad, et kui massiliselt sisse topitud mikrotehingud välja arvata on tegemist täpselt sama mänguga, nagu seda oli eelmine väljalase.

Olukord ei ole kiita ka Metacriticus, need üksikud üliusinad arvustajad (jah 2K Games jagas ka sel korral arvustajatele koopiad alles päev enne mängu ilmumist), kes on arvustuse nädalavahetusel avaldanud, hindavad mängu keskpärase hindega. Kasutajad on arvutiversioonile andnud keskmiseks hindeks alla 1 ja konsooliversioonide puhul kõigub hinne seal 2 juures.

Huvitav kas 2K Games võtab mängijate pahameelt kuulda ja teeb “NBA 2K24” või järgmisel aastal ilmuva “NBA 2K25” mängijasõbralikumaks? Või loetakse rahanumbrid kokku ja jätkatakse samas vaimus? Vähemalt senikaua kuni mängijad selle eest jätkuvalt igal aastal raha maksavad. Hetkel oleks Electronic Artsil ideaalne aeg äratada ellu “NBA Live”.

Aga mida arvab “NBA 2K24-st” Meile Meeldib Mängida suur korvpallimängude sõber Tarmo Toomepuu? Selle kohta saame lugeda peatselt ilmuvast arvustusest. Kui sa aga arvustuse ilmumiseni oodata ei jõua, siis tule ruttu meie Discordi ja seal kirjutab Tarmo oma muljetest “NBA 2K24” seltsis lähemalt.