King Kong vs Gollum – kumb võidab?

0
30
Skull Island: Rise of Kong

17. oktoobril 2023 ilmunud “Skull Island: Rise of Kong” on põnevus-seiklusmäng, mille arendajaks on IguanaBee ja avaldajaks GameMill Entertainment. Mäng põhineb Devito Artworksi King Kongi romaanidel. Tegemist on esimese King Kongi mänguga pärast 2005. aastat. Kuid mängijad pole sellest just erilises vaimustuses.

Äsja ilmunud “Skull Island: Rise of Kong’i” peetakse käesoleva aasta üheks halvimaks mänguks. Mitmed kasutajad on seda võrrelnud ühe teise selle aasta halva mänguga, “Lord Of The Rings: Gollum’iga”, mille arendaja otsustas oma uksed igaveseks sulgeda. Kas sama saatus tabab ka IguanaBee’d?

Internetis liikuvad vaheklipid, mänguvideod ja pildid näitavad mängu üsna halvas valguses. Lisaks aegunud graafikale, heidetakse mängule ette ka kohutavat mängitavust. Ühes avaldatud mänguvideos on näha King Kongi kolme krabiga kaklemas, nendest jagu saamine võtab aega poolteist minutit ja see võitlus on kõike muud kui lõbus.

Õnneks pole mänguarendaja sinna siiski väga palju aega panustanud. “Selle mängu arendusprotsess sai alguse eelmise aasta juunis ja see pidi lõppema selle aasta 2. juunil. Nii et üheaastane arendusprotsess, ”ütles IguanaBee arendaja, kes soovis kättemaksu kartuses anonüümseks jääda.