Larian ignoreerib mängijaid, muutes “Baldur’s Gate 3” tegelased vähem kiimaseks

0
21
Baldur's Gate 3 Shadowheart

Larian soovib ära parandada vea “Baldur’s Gate 3”, mille tulemusel on mängus mõned tegelased kiimasemad, kui nad olema peaksid. Loomulikult pole aga mängijad selle parandusega rahul.

“Baldur’s Gate 3” ilmus arvutile 3. augustil 2023 ning sai esimestel päevadel kriitikutelt ja mängijatelt palju kiita. Kuid hoolimata paljudest kiidusõnadest ja kõrgetest hinnetest – Metacriticus kriitikute keskmine hinne 96 ja kasutajate hinne 8,9 – on tegemist käesoleva aasta ühe katkiseima mänguga üldse. Siinkohal pean nentima, et “Baldur’s Gate 3” on kordades rohkem katki ja poolik mäng kui seda “Cyberpunk 2077” kunagi üldse oli (ignoreerime siinkohal eelmise põlvkonna konsoole PS4 ja Xbox One’i).

Kuu aja jooksul on mäng saanud tuhandeid ja tuhandeid parandusi, kuid olukord ei ole kaugeltki mitte paremaks muutunud. Vastupidi, paljude mängijate arvates on olukord muutunud ainult halvemuse suunas ning sotsiaalmeedias on mängijad selle üle korduvalt pahameelt avaldanud ning teatanud, et panevad mängu pausile, kuniks see korda tehakse, mängides sel ajal äsja ilmunud Bethesda kosmosemängu “Starfieldi”.

Minu kogemused “Baldur’s Gate 3” seltsis on jätnud mulle mulje nagu ma mängiksin mingit Early Accessi versiooni, sellist alfa versiooni, millel tuleb veel pikk teekond läbida, et beeta staatusesse jõuda. enne kui see üldse avaldamiseks kõlbulik oleks. Minu soovitus on selle mängu ostmisega 6 kuni 12 kuud oodata.

Nüüd on aga järgmine viga mängijaid välja vihastamas, kuid sel korral pole kasutajate pahameele põhjuseks mitte viga ise, mis on parandamata jäänud, vaid hoopis see, et Larian tahab selle vea ära parandada.

Kui sa oled mänginud “Baldur’s Gate 3” siis ilmselt oled juba märganud, et võrreldes mõne teise tegelasega on mõni neist valmis kiiremini sinuga intiimsesse vahekorda astuma. Swen Vincke, Lariani mängustuudiost, ütles oma intervjuus TheGamer’ile, et tegemist olevat mängu veaga, osad tegelased on juba paranduse saanud ja teised ootavad oma järjekorda. Loomulikult ei rõõmustanud see uudis aga mängijaid, kes nüüd paluvad sotsiaalmeedias Larianit see viga rahule jätta ning tegeleda olulisemate, mängukogemust rikkuvate vigade parandamisega. Kas Larian võtab mängijaid kuulda? Ilmselt mitte.

Tänu sellele “väikesele veale” on tekkinud juba ka uus kiirmängijate kategooria, kes jõuab kõige kiiremini seksistseenini “Baldur’s Gate 3-s”. Hetkel on rekord kanadalase maeeeeee käes, kes on suutnud jõuda seksistseenini 2 minuti ja 4 sekundiga.