Maikuus saab uuesti “Diablo 4” proovida

0
56
Diablo 4

Blizzard teatas, et tulekul on “Server Slam” nädalavahetus, kuhu oodatakse võimalikult palju mängijaid, et testida “Diablo 4” serverite võimekust.

See annab võimaluse fännidele, kel pole aega olnud varasemate beetade ajal mängu proovida või kes tahaksid seda korra veel proovida, enne kui mäng juunis ilmub.

“Diablo 4” serverite koormustest leiab aset 12 – 14. mail ning mänguga saavad liituda kõik kel on olemas arvuti, Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5 või PlayStation 4. Nädalavahetuse ajal on võimalik sama ekraani taga mitmekesi koos mängimine, ristmäng ja mängu progressi ühelt platvormilt teisele kandmine. Nädalavahetuse koormustesti mänguprogress ei kandu täismängu edasi.

“Meil on vaja võimalikult palju inimesi, kes mänguga liituksid ja Diablo 4 mängiksid, sest peame enne selle ilmumist oma servereid testima,” kutsus Joe Shely inimesi mängu testima.

“Server Slam” nädalavahetuse ajal mängides on võimalik teenida mitmesuguseid auhindu, mida saad täismängus kasutada. Kasutada saab kõiki klasse ja mängida saab kuni 20nda tasemeni. Avastada saab esimest ala, Fractured Peaks.

Lisaks ilmub testi ajal üheksal korral maailmaboss Ashava, kelle tapmisel (kui oled level 20) saad omale Cry of Ashava trofee, mida saab täismängus kasutada.