Meile Meeldib Mängida sai täna 9-aastaseks

0
489
Meile Meeldib Mängida sünnipäev

Täna, 27. mail tähistab Meile Meeldib Mängida oma 9. sünnipäeva. Sel puhul täname kõiki lugejaid, kuulajaid ja vaatajaid, kes on sellest teekonnast osa saanud.

Selle 9 aasta jooksul oleme toonud teieni 490 mänguarvustust, retroklassikutest kuni tänapäevaste hittideni, üle 205 saate, kajastanud olulisi sündmusi, vaadanud teiega koos mitmeid mänguüritusi, korraldanud põnevaid mänguõhtuid ja palju muud. Loodame seda kõike teha ka tulevikus.

Meile Meeldib Mängida blogi, podcast ja discord on saanud koduks kirglikele videomänguhuvilistele, kus jagatakse arvustusi, uudiseid, soovitusi ning toimuvad põnevad vestlused videomängude (ja ka paljudel teistel huvitavatel) teemadel.

Kuid mis teeb Meile Meeldib Mängida eriliseks, on meie kirglik ja pühendunud meeskond ja kogukond, kellega koos saame jagada oma sügavat armastust videomängude vastu. Tänu teile, kallid lugejad ja vaatajad on meil olnud au osaleda paljudes põnevates aruteludes. Meile Meeldib Mängida on saanud kohaks, kus videomänguhuvilised saavad kogukonnana ühineda ja ühiselt nautida seda lõbusat ja põnevat maailma. Koos teiega, ootame põnevusega, mida tulevik mängumaailmas toob.

Meile Meeldib mängida sünnipäevaloos

Nagu traditsiooniks juba saanud on, siis ka sel aastal korraldame Meile Meeldib Mängida sünnipäevaloosi. Loosi läheb mitmesugust kraami, alates rahakaardist sinu poolt valitud platvormile (PlayStation, Xbox, Nintendo, Steam), “Fortnite’i” V-Bucksid, PC Game Passi tellimused, videomänge (Vampire: The Masquerade – Swansong, Resident Evil 2, Days Gone, Capcom Fighting Collection, Micro Machines World Series, LEGO ja teised mängud), PlayStationi ja Minecrafti särgid, Minecrafti ja Xboxi klaasid, Playstationi, Xboxi ja Minecrafti uksesildid ning Meile Meeldib Mängida 9nda sünnipäeva fännikraami.

Kuidas loosist osa võtta?

Loosist saab osa võtta mitmel moel, sinu poolt valitud kanali kaudu:

  • Facebookis kirjuta Meile Meeldib Mängida sünnipäeva postituse juures “Palju Õnne”.
  • Hakka Meile Meeldib Mängida YouTube’i kanali jälgijaks.
  • Liitu Meile Meeldib Mängida discordi kanaliga.
  • Tule vaata 28. mail kell 20:00 algavat Meile Meeldib Mängida saadet numbriga 202 ja kirjuta vestlusaknasse !PaljuÕnne. Lisaks kui sa oled saate regulaarne vaataja, siis oled sa kogunud vahepeal ka palju punkte, mida saab omakorda vahetada loosipiletite vastu, et oma võiduvõimalust veelgi suurendada. Punktide nägemiseks kirjuta vestlusaknasse !punktid ja loosis osalemiseks !loos [number mitu loosipiletit soovid lunastada].

Loosis osalemiseks piisab kui oled täitnud ühe neist punktidest. Kuid soovi korral võid oma võiduvõimalust suurendada veelgi, kui täidad kõik eelpool nimetatud punktid. Näiteks, kui kirjutad Facebookis meie postituse juures “Palju Õnne”, siis osaled sa loosis ühe häälega. Kui sa aga liitud meie discordi kanaliga, hakkad YouTube’i kanali jälgijaks ja tuled vaatad pühapäeva õhtul saadet, siis osaled sa loosis kolme häälega. Kolm korda suurem võiduvõimalus. Kui sa lisaks sellele aga postitad ka Facebooki “PaljuÕnne” siis saad jälle ühe hääle juurde ja siis on sul loosis kokku juba 4 häält.

Lisaks korraldame Meile Meeldib Mängida patroonidele veel eraldi loosi, kus üks patroonidest saab omale eksklusiivse Meile Meeldib Mängida 9nda sünnipäeva disainiga fännikraami. Saab ise valida kas selleks on särk (saab ise valida värvi), joogipudel, poekott.

Millal võitjad väljakuulutatakse?

Võitjad teeme teatavaks 4. juunil kell 20:00 Meile Meeldib Mängida saates ja meie veebilehel mkuubis.ee. Auhindade loosimine toimub põhimõttel “kes esimesena ühendust võtab saab esimesena valida jne.”