Paistab, et koerad on “Starfieldis” väljasurnud

0
35
Starfield

“Starfieldi” tegevus toimub aastal 2330 ning paistab et nende 307 aasta jooksul on juhtunud palju. Lisaks sellele, et Marss on koloniseeritud ja tähtedevaheline reisimine on igapäevane asi, on koerad väljasurnud.

Kuigi “Starfieldi” kontseptsioon kunst sisaldab küll lemmikloomi, siis mängus enda paistavad nad väljasurnud olevat. Vähemalt ei ole seni veel ükski mängija koeri näinud.

Küll aga on olemas “Chocolate Labs” nimeline toode, mille kirjelduses seisab: “‘Centauri Millsi’ šokolaadid on väljasurnud koeraliigi Labrador Retriiveri kujuga”. Selle šokolaadi söömisel taasutub teie elupunktide arv 5 ühiku võrra.

Probleeme paistab olevat ka teiste meile tuntud loomadega. Mingil põhjusel on kõik võileivad, mida mängust leiate, juustu-singivõileivad, sünteetilise singiga siis. Nende manustamine taastab teie elupunkte 4 ühiku võrra.

“Starfield” tavaline versioon ilmub arvutile ja Xboxi konsoolidele 6. septembril 2023. Kuid tänu Premium versioonile, mis ilmus 1. septembril ja mille on omale suur hulk mängijaid ostnud, on mäng juba praegu Steamis ja Twitchis väga populaarne. Korraga mängijate arv ületas Steamis 248 tuhande piiri ja enim mängitud mängude tabelis on “Starfield” hetkel kuuendal positsioonil. Populaarne on “Starfield” ka Twitchis, olles TOP 10 enim vaadatud mängude hulgas.