PC Game Pass on nüüd ametlikult saadaval ka Eestis

0
906
Game Pass
PILT: Xbox Wire

Meil on sulle häid uudiseid, nimelt laieneb PC Game Pass 40 uude riiki, sealhulgas ka Eestisse.

PC Game Pass on teenus, mis pakub juurdepääsu suurele valikule arvutimängudele. Igakuine tellimisteenus võimaldab kasutajatel alla laadida ja mängida üle 100 erineva mängu arvutil. PC Game Pass sisaldab ka eksklusiivseid mänge, mis ei ole mujal saadaval ja teenuse tellijad saavad neile mängudele ligipääsu kohe esimesel ilmumispäeval ning neid mänge on võimalik proovida juba enne nende ametlikku väljalaset. Lisaks saavad teenuse tellijad soodustusi mängude ostmisel, samuti võimalust mängida koos teiste mängijatega võrgus. PC Game Pass on ideaalne valik neile, kes soovivad laiendada oma mängukogemust ning tutvuda uute mängudega.

Kuigi paljud kasutajad on Eestis PC Game Passi juba pikemat aega kasutanud, siis seni tuli selle kasutamiseks teha mitmesuguseid lisaliigutusi, sealhulgas oma asukoha riigi muutmist. Nüüd aga jõuab teenus ametlikult ka Eesti kasutajateni.

Alates teisipäevast, 28. veebruarist, saavad huvilised registreeruda Insider PC Game Pass Preview’ga, mis annab neile kohese juurdepääsu sadadele arvutimängudele Windowsis, sealhulgas Xbox Game Studios mängudele, Bethesda ikoonilistele mängudele, EA Play teenusele ja mitmetele teistele eelistele. Peagi lisatakse PC Game Passi ka “Minecraft Legends”, “Redfall”, “Starfield” ja teised suurepärased mängud.

PC Game Passi teenus käivitub ametlikult Eestis ja teistes uutes riikides lähikuudel. Kui sa aga niikaua oodata ei jõua, siis on sul võimalik juba täna liituda Insider Program versiooniga, laadides alla Xbox Insider Hub rakenduse. PC Game Pass’i eelvaatega liitumisele kehtib esimese kuu jooksul testhind.

Xbox soovib, et mängurõõm ja mängukogukond oleks kõigile kättesaadav. Tänu laienemisele 40 uude riiki on PC Game Pass kättesaadav mängusõpradele 86 riigis üle kogu maailma, kus koos sõprade ja perega sadu mänge mängida.