PlayStationi juht Jim Ryan läheb pensionile

0
41
PS5 Jim Ryan
PILT: PlayStation | Jim Ryan

Sony Interactive Entertainment’i president ja tegevjuht Jim Ryan läheb pensionile.

Pärast ligi 30 aastat Sony Interactive Entertainment’is töötamist on Jim Ryan teatanud, et jääb pensionile. Ta ütles, et see ei olnud kerge otsus, kuid viimasel ajal on tal olnud üha keerulisem leida tasakaalu oma Ühendkuningriigis asuva kodu ja USA-s asuva töö vahel.

Ryan jääb oma ametisse kuni märtsini 2024. Alates 1. aprillist 2024 on SIE ajutiseks tegevjuhiks Hiroki Totoki, kes jätkab samal ajal oma praeguse rolliga Sony Group Corporationis.

Ryan ütles, et on tänulik, et tal oli võimalus juhtida ettevõtet, mis on toonud miljonite inimeste ellu rõõmu. Alates suurepärastest mängudest kuni uskumatuid meelelahutusvõimalusi pakkuva tehnilise saavutuse PlayStation 5-ni välja. Ryan on uhke ettevõtte saavutuste üle ja on Sony Interactive Entertainment’i tuleviku suhtes väga optimistlik.

“Alates minu algusaastatest Euroopas oli selge, et Sony on loonud midagi tõeliselt erilist,” kirjutas Ryan. Generatsioonid hiljem hämmastab teda endiselt PlayStationi kogukonna põnevus ja kirg. Tänu sellele kogukonnale on nad saanud jätkuvalt uuendada ja pakkuda veelgi paremaid kogemusi. Alates 1994. aastast on põlvkonnad mängijad inspireerinud neid olema paremad ja nihutama piire ning tulemused on olnud uskumatud.

Ryan tänab kõiki PlayStationi kogukonna liikmeid südamest.