Whoopi Goldberg ostis “Diablo IV” valele platvormile ja on nüüd Blizzardi peale pahane

0
84
Whoopi Goldberg Diablo IV

“See vihastas mind tõesti korralikult välja,” teatas Whoopi Goldberg oma Instagrammi videos.

Oma Instagrammi videos selgitab Goldberg, et ta oli väga põnevil, kui ta kuulis, et “Diablo IV” ilmub, sest “Diablo” on tema lemmikmänguseeria. Kuid Goldbergi rõõm muutus kiirelt pahameeleks, kui ta avastas, et ta ostis mängu valele platvormile. Nimelt olevat Goldbergi lemmikmängusüsteemiks Mac, millele “Diablo IV” pole.

“Ma tean, et maailmas juhtub palju kohutavaid asju, kuid see, mida ma teile ütlen, pole ühelgi sellisel tasandil,” rääkis Goldberg. Probleemiks olevat see, et Goldberg ostis omale mängu, mida ta kangesti mängida tahaks, aga ta ei saa seda teha, sest ostetud mäng ei tööta Macil. Seetõttu palus Goldberg Blizzardit, et ta mõtleks tema, Whoopi peale ja tooks mängu nüüd ka Macile, eriti arvestades, et ta juba ostis mängu.

Lisaks ol Goldberg pahane, et talle ei ole keegi öelnud, et “Diablo IV” ei ilmunud Macile ning seoses sellega peab Blizzard nüüd mängu ikkagi Maci süsteemi jaoks tegema. Goldberg lisab, et kui Blizzard enam tulevikus “Diablo” mänguseeriat Macile tuua ei taha, siis tuleb sellest ette teavitada, aga praegu peab Blizzard mängu siiski ka Macile tooma, et Goldberg mängida saaks.

“Diablo IV” produtsent Rod Fergusson vastas Twitteris, et tema “Diablo IV” avaldamise bingo kaardil ei olnud “Whoopi Goldberg tema peale karjumas Instagrammis”. Ilmselt ei oodanud sellist uudist keegi meist. Pole see rikaste inimeste elu nii kerge midagi, nagu näha.

Mitmed kasutajad on jaganud Goldbergile mitmesuguseid nõuandeid kuidas ta seda siiski mängida saaks, alates emulaatorist kuni selleni välja kus soovitatakse tal palgata arendusmeeskond kes ehitab talle korraliku mänguriarvuti, mis näeks välja nagu Mac ja kasutaks Maci kasutajaliidest, raha peaks tal selleks ju piisavalt olema.