Zelda mängijad valmistavad imelisi asju, peenistest kuni keerukate helikopteriteni välja

0
31
The Legend of Zelda

Lisaks peenisekujulistele esemetele saab värskelt ilmunud hittmängus “The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom” ehitada ka muid huvitavaid ja põnevaid asju. Vähem kui nädalaga on internet uppunud “Tears of the Kingdom” ekraanipiltide ja videote alla, sest mängijad soovivad oma leiutisi ka teistega jagada.

Mängus olev Ultrahand-võime lubab mängijatel kasutada erinevaid objekte, neid liigutada ja pöörata ja teiste objektidega liita. See on vallandanud mängijates loovuspisiku, ehitades kõikvõimalikke asju, alates parvedest ja veoautodest kuni tankide, mechade ja helikopteriteni välja.

Loomulikult ei saa me ka “Tears of the Kingdom” mängus üle ega ümber mitmesugustest peenistest ja peenisega varustatud masinatest. Anna inimestele võimalus ehitada mida nad soovivad ning üks esimestest asjadest mille nad ehitavad on peenisekujuline.

Valminud on ka lehekülg kust Zelda mängijad saavad inspiratsiooni ammutada juba valminud asjadest ja teistele näidata oma loomingut. hetkel leheküljelt veel detailseid õpetusi ei leia, kuid vähemalt on välja toodud asjade nimekiri, mida ehitamisel kasutati. Lehekülje leiab siit: https://zeldabuilds.gg/