Warner Bros. Games näitas Potteri fännidele “Harry Potter: Quidditch Champions – Magic Is In The Air” treilerit

0
13

Warner Bros. Games avalikustas täna “Harry Potter: Quidditch Champions” ametliku treileri “Magic is in the Air”. Mäng ilmub Xboxile, PC-le (Steam ja Epic) ning PlayStationile digitaalse standard- ja deluxe-väljaandena 3. septembril 2024.

Uues treileris saavad fännid näha seda tempokat ja maagilist sporti, mis esimest korda lummas publikut Harry Potteri raamatutes ja filmides. “Harry Potter: Quidditch Champions” võimaldab mängijatel luua enda avatari või mängida tuntud tegelastega võlurimaailmast, sealhulgas Harry Potteri, Weasley kaksikute või Sebastian Sallowina, et taevasse lennata ja platsil oma koja au eest võidelda. Mäng sisaldab ikoonilisi võlurimaailma asukohti, tegelasi ja viiteid, mis fännidele kindlasti meele järgi on.

Lisainfot leiad fännilehelt: https://www.wizardingworld.com/quidditch-connect

“Hogwarts Legacy” omanikud saavad “Harry Potter: Quidditch Champions” ostmisel oma konto WB Games kontoga ühendades boonuspaki.

Lisaks on PlayStation Plus liikmetele “Harry Potter: Quidditch Champions” standardväljaanne tasuta saadaval perioodil 3. september – 30. september 2024. Lisaks saavad PlayStation Plus liikmeed omale tasuta “The Firebolt Supreme Broom Skin” paki.

Lisateavet “Harry Potter: Quidditch Champions” kohta leiate aadressilt https://www.quidditchchampions.com/.

JÄTA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!