Aasta 2014 Parimate Mängude valimine

2
245

Meile Meeldib Mängida koostöös Puhata ja Mängida, Forte, Digiplay ja HobbyGamer’ga korraldavad Eestis Aasta 2014 Parimate Mängude valimise.

Aasta 2014 Parimate Mängude küsitluse eesmärgiks on välja selgitada millised olid eestlaste lemmikud videomängud aastal 2014. Selle jaoks on koostööpartneritega kokku pandud nimekiri erinevatest kategooriatest ja mängudest. Sinul on vaja vaid oma Google kontoga sisse logida ja oma lemmikmängu poolt oma hääl anda. Ja kui see tehtud, siis jaga infot parimate mängude valimisest ka oma sõpradega, et ka nemad saaksid oma lemmikmängude poolt hääletada. Mida rohkem küsitluses osalejaid, seda parema pildi saame sellest, millised siis on need eestlaste selle aasta kõige lemmikmängud.

Et hääletamine huvitavam oleks, siis palusime appi ka jõuluvana oma kingikotiga. Küsitluses osalejate motiveerimiseks on sponsorite PlayStation Eesti, ProGames, GameStar ja korraldajate poolt välja pandud erinevaid mänge ja teisi auhindu: LittleBigPlanet 3, infamous First Light, SingStar: Ultimate Party, GTA V, NBA 2K15, The Crew, Far Cry 4PlayStation DualShock 4 puldid, Playstation 4 peakomplektid, PlayStation logodega kotid ja stressipallid, LittleBigPlanet 3 Odd Sock mänguasjad, Destiny t-särgid, DigiPlay kinkekaardid, ja palju muud.

“2014 oli mängudele veider aasta. Nii mõnigi mäng tuli müügile katkisena, ja palju haipi saanud väljalasked jagasid mängijad kaheks, kus osa mängijatest ei saanud mängu võlust üldse aru, teine pool aga ei suutnud pulti käest panna,” ütles Rainer Peterson, Puhata ja Mängida üks saatejuhtidest. “Samas aga ilmus suures koguses väiksemaid, aga väga häid mänge, mis loodetavasti saavad rohkem tähelepanu. Loodame et tabel näitab hästi ära, et ka Eestis saadakse aru, millised mängud on head ja millised mitte.”

Küsitlus toimub 15 detsembrist kuni 31 detsembrini 2014, ja küsitluses osalemiseks on vajalik Google konto olemasolu. Loosis võivad osaleda kõik Eestis asuvad residendid. Küsitluse tulemused ja võitjad tehakse teatavaks 5 jaanuaril 2015 www.mKuubis.net leheküljel.

Juhul kui sinu lemmikmängu nimekirjas ei ole, saad selle sisestada “MUU” alla. Ja kui mõne kategooria ja selle mängude kohta hinnangut anda ei oska, siis jäta see osa lihtsalt vahele ja vajuta JÄTKA (või “continue”, vastavalt valitud keelele).

Küsitluse leiab aadressilt http://2014.mkuubis.ee.
Lisainfot ja küsitluse tingimustega saab tutvuda aadressil: http://2014.mkuubis.ee/tingimused

Logodpaigasjeee

2 KOMMENTAARID

Comments are closed.