GTA Online: Heists – Korralda rööve nagu ekspert

0
111

Kuigi Grand Theft Auto Online: Heists´I kuupäeva pole veel avalikustatud, lubab uus trailer paljugi põnevat. Uus sisu, uued relvad, uued autod ja isegi uued püksid on sul võimalik endale mängu siseselt soetada. Muidugi mänguraha eest. GTA Online: Heists annab võimaluse korraldada neljakesi proffessionaalseid röövmissioone, kus igal mängijal on tähtis roll ning ta saab olla mängu keskmes. Aeg käib ning iga mängija peab oma rolli täitma perfektselt missiooni õnnestumiseks.

Iga rööv nõuab nelja mängijat, kes peavad olema 12 tasemel (ruttu karaktereid leveldama). Ühest mängijast saab röövijuht. Juhil saab olema koht, kus röövi planeerida: teha jooniskaarte ning ettevalmistusi – kes kuhu läheb. Samuti on röövijuhi ülesandeks valida endale 3 mängijat ning neile määrata ülesanded, tegevused ning isegi riided.

Ainus miinus röövi juhtimisel: juht peab kõik ise kinni maksma. Õnneks saavad mängijad mängu jooksul oma positsioone vahetada ning mängujuhut ei pea alati olema sama inimene.

Grand Theft Auto Online: Heists´is saab olema üle 20ne täismissiooni, mis annab võimaluse neid uuesti ja erinevalt mängida. Igal missioonil on palju erinevaid lahenduskäike ning mäng annab vabaduse mängijal otsustada, kuidas ta antud röövi lahendada soovib.

Nüüd vaid tuleb oodata järgmise aasta alguseni.