Jõulumüügid …

0
95

Kes veel tähele pole pannud, siis päris mitmel pool on jõulumüügid täies hoos. Aeg mil tasub erinevatel mängupoodidel ja lehekülgedel silma peal hoida. Lisaks allahindlustele, aga on ka käimas erinevad jõululoosid auhinnamängud, ühe neist leiab ka meie leheküljelt.

Xbox Live’s leiab alates eilsest kuni jõuludeni iga päev uusi sooduspakkumisi mängudele. Täna näiteks on pakkumises Costume Quest 2 Xbox One ja Xbox 360 konsoolile. Lisaks saab Xbox 360 konsoolile ka Tropico 5 33% odavamalt.

Midagi sarnast on käimas ka PlayStation Network kasutajatele. Ainult et PSN’i peal algas asi juba varem pihta ja nimeks on “12 deals of Christmas“. Täna on pakkumises Need for Speed Rivals PS3 ja PS4 konsoolidele, ning Walking Dead: Season 2 PS Vita’le.

Allahindlustest ei jää ilma ka Steami kasutajad. Nimelt alates homsest, 18 detsembril, hakkab suur “Steam Winter Sale 2014”. Samuti jätkub alates homsest ka ajutiselt peatatud “Steam Holiday Auction”.

Ja loomulikult leidub allahindlusi ka mujal. Näiteks ka GAME online poes on iga päev uued pakkumised ja lisaks sellele on ka PC mängude digitaalsete koodide advendikalender. Häid pakkumisi leiab ka Amazonist, lisaks on neil ka “12 Days of Christmas” kus võib leida mänge kuni 60% odavamalt. uusi häid pakkumisi leiab iga päev ka Zavvi poest, ja teistest poodidest. Nii et soovitan mänguritel erinevatel lehekülgedel ja pakkumistel silma peal hoida, ja miks mitte sellest ka teistele märku anda.

Kui midagi head silma jäi kusagil, lisa kommentaaridesse info ka teistele mänguritele.