Plex ja NHL nüüd ka Xbox One konsoolil

0
133

Microsoft teatas, et Plex app on alates 7 oktoobrist saadaval ka Xbox One konsoolil. Ning lubatakse, et peatselt võib Plex appi oodata ka Xbox 360 konsoolile.

Plex on kodukeskne meedia esituse süsteem koos Plex Media Serveriga, mis streamib sinu meedia (pildid, muusika, filmid, tv sarjad ja teised videod) sinu Plex Appi. Plex Server on saadaval nii Windows, OS X, kui ka Linuxite jaoks. Plex appi saab kasutada PC, telefoni, tahvelarvutite, Smart TV, ja nüüd ka Xbox One konsoolil.

Plex – üks koht sinu meedia jaoks. igal ajal. Igal pool.

Plex App’i Xbox One konsoolil saavad hetkel kasutada ainult Plex Pass kasutajad. Tulevikus on võimalik, lisatasu eest, Xbox One peal Plex appi kasutada ka need kellel Plex Passi pole.

Plex Pass pakub kasutajate poolt muudetud kohandatud kategooriate süsteemi. Lisaks võimaldab “On Deck” funktsioon hoida silma peal TV sarjadel mida sa parajasti vaatad, jätkata vaatamist sealt kus pooleli jäi ja soovitab uusi episoode. Samuti saab Xbox One konsoolil Kinect häälkäskluste kaudu kiirelt otsida oma Plex serverist erinevaid videosid.

Plex app on saadaval kõikidel Xbox One ametlikel turgudel, v.a. Hiina ja Hong Kong.

Lisaks Plex app’le toob Microsoft selle nädala jooksul Xbox One konsoolile ka NHL app’i. NHL app aitab hokisõpradel uueks hoki hooajaks valmis olla ja oma lemmikmeeskondadel silma peal hoida. NHL app võimaldab otse LIVE’s jälgida NHL mänge ja neid taasesitada. Vajalik on NHL GameCenter LIVE kasutaja. Olemas on ka Kinect tugi, mis võimaldab otsida vajalikku infot kerge vaevaga.

NHL app on saadaval kõikidel Xbox One ametlikel turgudel, v.a. Hiina, Taani, Soome, Norra ja Rootsi.

NHL