Sony ütles ei EA Accessile

7
83

Electronic Arts tõi turule uue teenuse – EA Access. Tegemist on Netflixi taolise teenusega Xbox One konsoolil, mis võimaldab sulle $5 eest kuus juurdepääsu erinevatele EA mängudele.

Selgus et ka Sony oli kaalunud seda programmi, kuid siiski keeldus sellest. Põhjendades asja sellega, et nende arust ei paku see piisavalt suurt lisaväärtust Playstation kasutajatele.

“Me hindasime EA Access teenust ja otsustasime, et see ei paku sellisel tasemel teeust nagu Playstation kliendid on harjunud saama,” ütles üks Sony esindajatest.

Sony sõnul on nende kliendid rohkem huvitatud teenusest, mis pakub neile suuremat valikut erinevatelt tootjatelt. Mitte aga nagu EA Access, kus pakutakse ainult EA tooteid. “Playstation Plus kasutajate hulk on peale PlayStation 4 välja tulekut tõusnud 200%, mis tõestab et meie kasutajad on rohkem huvitatud teenusest mis pakub suuremat valikut kui EA Access,” lisas Sony esindaja. “Me ei usu, et $5 kuus EA mängude eest meie kasutajatele erilist lisaväärtust pakuks.”

EA Accessi tellimus annab sulle $5 eest kuus või $30 eest aastas, juurdepääsu mängudele EA “The Vault’s”, ligipääsu EA uutele mängudele 5 päeva enne mängu ametlikku müügile tulekut, ja 10% soodustust EA toodetele.

EA Access on hetkel beeta staatuses ja “The Vault’s” olevateks mängudeks on: FIFA 14, Madden NFL 25, Battlefield 4 ja Peggle 2.

7 KOMMENTAARID

    • Ei ole isegi kõiki vaja… Ma enamus spordimänge pelan ja hea meelega kõiki neid küll ei ostaks.. Aasta sinna või tänna pole vahet minu jaoks..

    • EA Accessi probleem ongi selles, et kõiki ei saa. Kuna jutt on, et saad 5 päeva varem ligipääsu uutele mängudele ja saad uued mängud osta 10% soodsamalt, siis see tähendab seda et selle raha eest uusi EA mänge mängida ei saa, EA viskab sinna VAulti oma suva järgi neid mänge. Et kui mäng enam ei müü, siis viskame Vaulti, äkki keegi on nõus maksma. Ei aitähh, kuna ma mängin uusi mänge, siis on EA Access minusuguste jaoks kasutu. Mul nii palju aega ka pole, et vanu mänge veel mängida jõuaks uuesti. 🙂

Comments are closed.