Square Enix ühineb MOBA maailmaga.

1
81


205938_10150281600679461_1110707_nSquare Enix
astub sammu MOBA maailma Lord of Vermillion Arena nimelise mänguga. Tegemist on “Mängija vs Mängija” kaardimänguga mis ilmus juba paar head aastat tagasi Jaapani turul Arcade masinate peal.

Lord of Vermillion on nii Euroopas kui ka läänes üsnagi tundmatu, kuid Square Enixi jaoks tugev ja oluline nimi. Mängus tuleb sul nagu ikka, hävitada enda vastane läbi erinevate koletiskaartide kes omakorda peavad ründama vastase “Arcane Stone” mis on fääntsi nimi eludele. Mängijate rõõmuks võib leida tegelasi sellistest mängudest/animedest nagu näiteks Final Fantasy, Persona, BlazBlue.

Mis MOBA ? Rohkem nagu Hearthstone. See pisike MOBA nõks tuleb nüüd sisse 7vs7 mängus kus mängijal tuleb võidelda erinevate koletistega (Deemonid, Elukad, Surnud) kes on summitud viiest erinevast grupist. Kuidas asi täpsemalt hakkab olema, pole hetkel teada.

Akiba-Photo-Feature_09-01_HEY_033-280x158

Lord of Vermillion Arena peaks ilmuma järgmisel aastal. Kes aga tunneb mängu vastu suuremat huvi siis 17-19 Okoober on avatud Alpha testimine 2000 kasutajale Lova.jp lehel. Hetkel üks põhilisi nõudeid on Jaapani keele oskus, et midagi üldse  mõista.

Samuti puudub info Inglisekeelse versiooni ilmumisest.

Allikas: PCGamer

1 KOMMENTAAR

  1. Ühesõnaga nüüd tuleb lisaks arkaadile ka netti mängimiseks? Naiss. Ise küll selliseid mänge ei fänna aga tore näha, et uued tegijad areenile ilmuvad, konkurents on siiani vaid kasuks tulnud. Loodetavasti siiski tuleb ka inglisekeelne variant, et see ei jääks vaid asiaatide rõõmuks.

Comments are closed.