Warner Bros Play?

0
116

Steam-i edu digitaalsel turul on mängutootjaid pannud mõtlema oma digitaalsetele mängulevitus keskkondadele – Ubisofti uPlay, Trion Worldsi Glyph, EA Origin. Nüüd tundub, et ka Warner Bros ei taha oma loomingut teiste hoolde jätta ja on andnud sisse patendi WBPlay kaubamärgile.
wb-play-86371933

Spekuleeriva artikli sel teemal kirjutas The Escapist, kes kajastas Warner Brosi hiljutist patendiavaldust millelegi nimega WB Play. Patendiavalduses on märgitud kategooriateks “Online müügisüsteem kauplemaks videomängude siseste virtuaalsete asjadega” , “Elektrooniline kommertsüsteem, andmaks infot videomängude ja sellega seonduva kohta reklaami ja müümise eesmärgil” , “Audio ja video levitamise teenust üle interneti ja teiste andmeside võrkude”, “Online müügisüsteem levitamaks videomänge ja arvutitarkvara”, “Online müügisüsteem levitamaks allalaetavaid pildi-, audio- ja videofaile.

Samuti kui külastada shadowofmordor.com lehte on üleval vasakus nurgas näha pisikest WBPlay logo, mis ei juhi kuhugile edasi ega ava midagi kuid on siiski seal. Huvitav on pantendi juuras ka viide audio ja video levitamise teenusele üle interneti ja muude võrkude. Kas see tähendab, et Warner Bros tahab ka endale saada osa magusast striimimise turust?

Tundub, et mis iganes WBPlay taga ei seisa saame teada suhtelist ruttu, arvatavasti ennem Shadow of Mordor väljatulekut 30 septembril.

Warner Bros mängukaukasse kuuluvad sellised teosed nagu Batman seeria (k.a LEGO), Harry Potter mängud (k.a LEGO), Matrix seeria, Lord of the Rings seeria, F.E.A.R seeria ja palju muud, kogu nimekirja näeb siit.

Allikas: PCGamer