AdVenture Capitalist

3
191

Natuke veel ja esimene miljard olemas koos enda isikliku pangaga, “not bad”. Paneme nüüd telefoni ilusti taskusse ja ootame kuni rahasummad kasvavad, et saaks enda kapitalistlikku impeeriumit kasvatada ja tunda end kui Bill Gates. Kuid siiski iga paari minuti tagant tuleb telefon uuesti näppude vahele ja on vaja see raha kuskile paigutada, et kiirendada kogu progressi.

Olen pikalt mööda vaadanud erinevatest mobiilimängudest kuna enamus “casual” mänge panevad sind ootejärjekorda, kus mõni asi või tegevus valmib alles paari tunni jooksul. Siis sa unustad, meeldetuletused muutuvad tüütuks ja lõpuks kaotad huvi mängu vastu. AdVenture Capitalisti leidsin endajaoks puhtjuhuslikult, kui sattusin igavusest Google Play poodi sirvima ja lõksus ma olingi. Best Game Ever!

2015-04-16 10.55.53

Mängu alustad sa tavalise turuärikana kes on püsti seadnud enda esimese limonaadileti kuskil Balti Jaama turul ja suur unelm on saada Wall Street’i hundiks. Oled teeninud oma esimesed eurod, eufooria on suur ja avaneb võimalus laieneda. Wow, mul on tervelt 25 putkat ja kasum on kolmekordne, see turg on minu!   Aeg on laieneda, ütled sa endamisi ning juba trükid oma esimese ajalehe kuni lõpuks avaneb võimalus hakata naftat pumpma. Statoil hoia alt, siit ma tulen!

Mängus on 10 erinevat firmat mida on võimalik arendada. Limonaadilett, Ajaleht, Pesula, Pizzakiosk, Sõõrikukohvik, Krevetibaar, Hokimeeskond, Filmistuudio, Pank ja Naftapuurtorn. Mida kaugemale, seda kallimaks nad muutuvad. Suureks plussiks on erinevad lisad, kus saad firmale palgata juhataja, kes toimetab klikkimisega, suurendad firmade sissetulekut, omada investoreid, jm.

Üks tähtsamaid asju siin ongi Ingelinvestorid, kes suurendavad su sissetulekut 2% võrra. Ingleid meelitab su firma juurde raha, mida rohkem sa teenid seda rohkem sa neid ligi tõmbad. Kuid selle juures on üks suur aga, väga suur aga. Et Ingleid omandada, pead tegema kogu mängule reseti ja algusest alustama kuid kasum on rikkalik ja seda väärt.

2015-04-16 23.41.03

Mängu mängides soovitan kindlasti pingsalt lugeda erinevaid “Unlocke”. Mis annab boonust ja millele ta annab, et tootlikus oleks kiire ja võimalikult suur. Samuti ei tasu rutata mängu uuesti alustamisega, et teenida need paar inglit mis su Limonaadilett ligi on meelitanud. Varu natukene kannatust.  Kui soovid head ajaviidet, siis see mäng on kindlasti proovimist väärt.

Platvorm(id): PC, Android, iOS
Arendaja: Hyper Hippo
Ülevaade tehtud: Android

Apple-220x65Google-220x65Steam-220x65

3 KOMMENTAARID

Comments are closed.