Black Ops 2 on Xbox One omanike poolt enim nõutud mäng

0
146

Xbox fännide poolt on hetkel enim nõutud mänguks Call of Duty: Black Ops 2, mida soovitakse Xbox One backward compatibility nimekirja. Black Ops 2 poolt on hetkel andnud oma hääle üle 77 000 fänni. Populaarsuselt teisel kohal on hetkel Red Dead Redemption, kolmandaks Skyrim, ja neljas on Call of Duty: Modern Warfare 2.

Call of Duty: Modern Warfare 2 mängul on ka oma lehekülg kus soovitakse, et Activision tooks mängu uuendatud versiooni uue põlvkonna konsoolidele. Selle kohta on Activision eelnevalt kommenteerinud, et see juhtub ainult siis kui nad leiavad selleks aega ja meeskonna kes seda oskaksid korralikult teha.

Samal ajal on ka Snoop Dogg alustanud Twitteris ja Instagramis kampaaniat, et Microsoft võimaldaks tema lemmikmängu NCAA Football 14 Xbox One konsoolil mängida.

Hetkel saavad Xbox One Preview programmi kasutajad mängida 21 Xbox 360 mängu Xbox One konsoolil. Jõuludeks mil Xbox One backward compatibility kõigile Xbox One kasutajatele kasutada tuleb, lubatakse nimekirja oluliselt täiendada. Kui soovid oma lemmikmängu nimekirja lisada või mõne mängu poolt hääle anda, siis seda saab teha Xbox Feedback lehel.