Game of Thrones mängus tehtud valikuid ei kanta üle

1
118

Peale Game of Thrones esimese osa välja tulekut märkasid mitmed mängijad Xbox One konsoolil, et tavapärane info mängus tehtud valikute kohta puudub. Samuti märkasid kasutajad, et tehtud valikute kohta puudub info ka TellTale Games Game of Thrones leheküljel.

Kuigi esimese episoodi väljatulekust on möödunud juba kaks kuud, pole TellTale Games aga viga ikka veel ära parandanud. Mistõttu üha rohkem Xbox One kasutajaid avastavad, et nende tehtud valikuid ei ole eelmisest episoodist uude episoodi üle kantud. See loomulikult aga on põhjustanud kasutajates pahameelt, ning iga päev lisandub TellTale Games foorumites uusi kasutajaid kes kurdavad probleemi üle ja nõuavad TellTale Games stuudiolt vastuseid.

Kuigi TellTale Games on tunnistanud, et jah selline probleem eksisteerib, ei ole nad aga endiselt ühtegi lubadust andnud, millal või kas üldse kasutajad võiksid parandust või mingit lahendust antud probleemile oodata.

Probleem tehtud valikute mitte üle kandmisel esineb hetkel ainult mängu Xbox One versioonil. Teiste platvormide kasutajad kinnitavad, et seekord probleeme valikute üle kandmisel ühest episoodist teise ei ole. Kuid probleeme on ka teiste platvormide kasutajatel. Näiteks üheks probleemiks mille üle kasutajad kurdavad, on probleemid heliga.

Juhul kui soovid mängu mängida Xbox One konsoolil, ja sinu jaoks on olulised sinu poolt tehtud valikud mängus, siis soovitan mänguga oodata. Ehk TellTale Games annab teada kas tal on plaanis viga parandada või mitte. Kui sa aga oled rahul TellTale Games poolt valitud vaikimisi valikutega, siis jätka mängimist.

UUENDATUD:
TellTale Games teatas, et uuendus mis peaks parandama ära vea mis ei kanna sinu valikuid esimesest episoodist teise üle, on nüüd valmis. Uuendus on edastatud microsoftile ja peaks kasutajateni jõudma järgmise 10 päeva jooksul.

UUENDATUD 19.02.2015:
Game of Thrones parandus episood 2 jaoks peaks nüüd olema jõudnud kõigile Xbox One kasutajatele.

Juhul kui sa automaatset uuenduste süsteemi ei kasuta, veendu et su konsool on internetti ühendatud. Seejärel käivita Game of Thrones mäng ja sulle pakutakse automaatselt uuendust mängu jaoks.

Kui uuendus on alla laetud, alusta Episood 2 uuesti algusest (restart). Sinu valikud esimesest episoodist kantakse seejärel episood kahte üle.

Uuendus parandab ära ka vea kus mängijatele kuvati teise episoodi lõpus must ekraan.

Comments are closed.