Hitman – mida sa saad kui ostad täismängu

1
102

Päris paljude mängijate jaoks on endiselt arusaamatu, et kuidas täpselt Hitman’i müügimudel välja näeb. Ning kui nad maksavad Hitmani eest täishinna, siis mida nad oma raha eest ikkagi saavad. Alljärgnevalt siis selgitus koos Io-Interactive infograafikuga.

Uus Hitman tuleb müügile 11 märtsil 2016, platvormidele Windows PC, PlayStation 4 ja Xbox One. Esialgu tuleb mäng müügile ainult digitaalse versioonina. Plaadil olev versioon tuleb müügile kunagi hiljem 2016 aastal.

11 märtsil 2016 müügile tulev versioon sisaldab kolme asukohta: Pariis, Sapienza ja Marrakesh. Kontraht mängumood sisaldab müügile tulemise hetkel umbes 800 sihtmärki. Peale märtsi lisandub järgmise kolme kuu (aprill, mai, juuni) iga kuu üks asukoht lisaks. Kokku kolm asukohta lisaks, mis teeb kokku kuus erinevat asukohta kus mängida saab. Iga asukoht mis lisatakse sisaldab uusi missioone, uusi sihtmärke, uusi relvi, jne.

Aprillis lisatakse Tai, mais Ameerika Ühendriigid, ja juunis Jaapan.

hitman_logo_1434455172

Online sisu on olemas kohe märtsis müügile tuleva versiooniga. Lubatakse ajalisi sihtmärke, nädala lepinguid, ja muud huvitavat.

Hitmani täiskomplekt hakkab maksma $59.99 (ilmselt eurodes tuleb sama number €59.99) ja selle hinna eest saab omale ka kõik hilisema Hitman sisu, mille IO turule toob. Ehk siis $59.99 eest saad omale märtsis ilmuvad Prantsuse, Itaalia, ja Maroko asukohad, ning järgmise kolme kuu jooksul ilmuvad lisad Tai, USA, ja Jaapan. Lisaks täismängu tellijad PC ja PlayStation 4 platvormil ligipääsu Hitman beetale.

Juhul kui sa aga täismängu ei taha, siis on sul võimalik omale osta Intro Pack, mis annab sulle ligipääsu ainult märtsis ilmuvale mängule. Maksma hakkab Intro Pack $34.99, Euroopas siis ilmselt €34.99.

Kui sa hiljem aga ümber mõtled ja soovid uuendada oma mängu täismängu peale, siis tuleb sul ülejäänud lisade eest juurde maksta $29.99. Ehk siis täishmängu ostmisel säästad sa $5. Samas kui viitsid oodata kuni kõik ülejäänud osad on ka väljas, ja mängu plaadiversioon müügile tuleb, siis ilmselt võib kogu mängu saada $10-$15 odavamalt.

hitman_infographic

Comments are closed.