Kas Halo 5: Guardians tuleb ka PC’le?

0
134

Eelmisel nädalal otsustas 343 Industries juht Frank O’Connor lahti lasta kuulujutu, et Halo 5: Guardians mängu võib oodata tulevikus ka Windows 10 arvutitele.

“Midagi kindlat hetkel veel meil teatada pole,” ütles O’Connor. “Aga on suur võimalus, et Halo 5 võib varsti ilmuda ka PC’le. Me arendasime mängu Intel platvormil ja mängu PC’le toomisel ei ole meie jaoks midagi keerulist.”

Viimane Halo mäng mis PC’le ilmus oli Halo: Spartan Assault. Halo põhimängudest ilmus viimati PC’le Halo 2, 2004 aastal. Samuti on oodata järgmisel aastal Halo Wars 2, mis ilmub Windows 10 ja Xbox One platvormile.

Peale intervjuud O’Connor’ga on kuulujutud, et Halo 5: Guardians ilmub ka PC’le, lennanud peadpööritavatesse kõrgustesse. Ringi liiguvad kuulujutud alates sellest et Halo 5: Guardians ilmub järgmise aasta alguses PC’le kuni selleni, et PC versioon tuleb välja juba 30 oktoobril 2015.

Uurisime ka Microsoftilt kas jutud Halo 5 ilmumisest PC’le vastavad tõele. Tavapärasele “ei kommenteeri” vastusele tuleb seekord kindel, lihtne ja konkreetne “EI. Halo 5: Guardians on Xbox One eksklusiivmäng ja see ilmub ainult Xbox One konsoolile.”