Miks MGS 5 tegelane Quiet on poolalasti?

0
133

Kas mäletate veel seda kriitikatormi mis järgnes sellele kui Kojima näitas avalikkusele Metal Gear Solid V seksikat naistegelast Quiet? Kriitika põhjuseks oli siis see, et Quiet on poolalasti. Tema ainukeseks kehakatteks on napid bikiinid ja katkised sukkpüksid.

Kojima vastus kriitikale oli tookord selline: “Hetkel mil saate teada saladusliku põhjuse tema poolpaljas olemise kohta, tunnete te häbi oma sõnade ja tegude üle.”

Tänu Washington Post’is ilmunud ülevaatele aga on saladuslik põhjus nüüd teada.

[alert type=blue]HOIATUS !!!

Alljärgnev tekst sisaldab SPOILERIT!

Juhul kui sa ei soovi teada saada tegelikku põhjust miks Quiet poolalasti on, siis nüüd on viimane võimalus see aken sulgeda ja lugeda hoopis mis põnevat BOOM eSpordil käsil on.

Juhul kui sind aga sellised pisikesed spoilerid ei häiri, jätka rahulikult artikli lugemist.
[/alert]

Metal gear Solid V

Nimelt selgub Washington Post’is ilmunud ülevaatest, et Quiet on poolpaljas sest ta on nakatunud sellise parasiidi vormiga mis sunnib Quiet’it absorbeerima vett ja hapniku läbi tema naha, et elus püsida.

Loodetavasti on nüüd teil kõigil häbi kes te eelnevalt tema alastust kritiseerisite. 😉 Edaspidi kannatage kriitikaga kuni olete mängu mängimiseni jõudnud. Seni aga nautige kaunist poolalasti Quiet’it.