Millised videomängud on selle aasta jõulude ajal kõige populaarsemad?

0
198

Paljudel meist on ilmselt juba jõulukingid ostetud. Kuid on ka neid kel pole kas siis selleks veel aega olnud, ootavad mõnda sooduspakkumist, või lihtsalt ei suuda otsustada mida kinkida. Kui soovid kinkida videomängu, siis soovitame Eesti üht tuntumat videomängude müügiga tegelevat ettevõtet, Gamestar.

Siinkohal uurimegi Gamestar’ist, et kuidas neil jõulusaginas läheb, millised siis ikkagi on need populaarsemad mängud sel aastal, ja mida nad oma klientidele soovitavad.

Jõulude ajal on alati palju sagimist, ilmselt on ka teil käed-jalad tööd täis?
“Jah jõulud on kindlasti ka meie jaoks üks kiiremaid aegu aastas”, räägib Rainer Gamestar’ist. “Aga eks viimase hetke tellimusi on meil igal aastal palju ja tihti tahetakse just neid mänge mis igalt poolt otsas juba on. Pingutame siiski hoolega, et kõik tehtud tellimused saaksid 1-2 tööpäeva jooksul klientidele välja saadetud. Õnneks on aastate jooksul õppinud ka kliendid sellega arvestama, et jõulude eelne aeg on kiire ja ei jäeta enam oma tellimusi viimasele päevale enne jõule. Tänud neile!”

Kas Gamestar värbas omale jõuludeks ka lisatööjõudu või loodate oma jõududega hakkama saada?
“Siiani oleme saanud oma jõududega hakkama. Kindlasti aitab siinkohal kaasa asjaolu, et meie meeskonnal on videomängude alal kogemusi rohkem kui kümme aastat.”

Kuidas hindate olukorda Eesti mänguturul sel aastal?
“Positiivselt, kuna tänaseks on paljudel juba uue põlvkonna konsoolid kodudes olemas ja mängude valik neile aina suureneb. Seetõttu on ka nõudlus uute mängude järele suurem. Ning võrreldes teiste Balti riikidega on Eestis piraatlust kõige vähem.”

Teema mis täna paljusid mängureid ja kindlasti ka teie kliente huvitab, on digitaalsete mängude ostuvõimalused. Kas teil on plaanis alustada ka mängude digitaalsete koodide müügiga?
“Kuna tehnika ja mänguturg on pidevas muutumises ning suures plaanis liigub mängude müük üha rohkem ja rohkem digitaalseks, siis oleme ka meie sellele mõelnud ja loodame tulevikus oma klientidele pakkuda võimalust ka digitaalseid mänge osta. Hetkel juba pakumegi osade tootjate PC mänge ka digitaalsena, kui klient selleks soovi avaldab. Samas on mängude mahud nii suureks läinud, et kindlasti ei kao ka füüsiline andmekandja kuhugi ära”, lisab Rainer.

Kas teil on juba või on plaanis teha ka soodsamaid jõulupakkumisi?
“Jah, oleme viimastel aastatel alati detsembris teinud niinimetatud lao tühjendusmüüki, kus paljud mängud lähevad müüki väga soodsate hindadega.”

Millised siis on need populaarsemad videomängud mida enne jõule teilt täna kõige rohkem ostetakse? Ja milliseid mänge soovitate neile kes alles valivad jõulukinki?
“Jõulude ajal soovitakse tavaliselt neid popimaid ja lihtsamaid kogupere videomänge nagu LEGO seeriad ja Just Dance erinevad osad ja loomulikult FIFA16. Loomulikult ostetakse ka neid kõige uuemaid mänge nagu Call of Duty: Black Ops 3, Rainbow 6 Siege, Assassin’s Creed Syndicate ja Just Cause 3”, kirjeldab Rainer olukorda.

“Kui otsid jõulukinki lapsele, siis soovitame LEGO seeria mänge, Monster High, Farming Simulator’it ja loomulikult Minecrafti. Need mängud on laste seas täna kõige populaarsemad. Elukaaslasele jõulukinki valides soovitame Just Dance seeriat, FIFA16, WRC5, Assassin’s Creed Syndicate või Just Cause 3. Vanaemale ja vanaisale aga kingi GTA V, nad kingivad selle teile kohe tagasi.”

Kui aga endiselt ei suuda otsustada millist mängu jõulukingiks valida, siis saab abi Gamestari abivalmitelt töötajatelt, kes aitavad teil leida just selle õige mängu. Lisaks oleme ka omalt poolt kokku pannud nimekirja selle aasta jõulude populaarsematest mängudest.

 

[masterslider id=”4″]