Millised videomängud tähistavad jõule?

1
95

Käes on jõulud ja nii mitmeski videomängus võib leida jõuluteemalisi asju või üritusi. Alljärgnevalt väike nimekiri nendest mängudest mis meile silma on jäänud.

ARK: Survival Evolved on jõuludeks valmis. Olemas on nii lumi, jõulukuused kui ka päkapiku mütsidega saurused.

World of Warcraft tähistab jõule ka sel aastal. Feast of Winter Veil kestab kuni 2 jaanuarini ja selle käigus rõõmustatakse mängijaid lahedate kingituste, tegelastega ja üritustega. Ühe selliseks lahedaks ürituseks on röövitud põhjapõdra missioon. Mängija ülesandeks on siis koguda informatsiooni ja välja uurida kes siis on põhjapõdra Metzen röövi taga. Lähemalt uuri pühade ajal toimuva kohta siit.

Rocket League pakub oma mängijatele tasuta jõuluteemalisi asju kuni 4 jaanuarini. Lisatud on ka uus mängumood – Hockey Mode.

Neverwinter’is toimuvad pühade puhul erinevad üritused. Lähemalt uuri siit.

Grand Theft Auto Online‘s võib nagu varasematel aastatel ka sel aastal leida nii lund, jõulukuuski kui ka jõuluteemailisi riideid ja maske. Lisaks saab maha pidada lumepallisõdasid ja oodata on ka teisi üritusi ning kingitusi. Loe edasi siit.

World of Tanks peab samuti jõule, garaažist leiab jõulukuuse ja lisatud on mängumood kus saad kuuse all mängutankidega mängida.

Fallout 4 – Diamond City on igatahes jõuludeks valmis. Kogu linn on ilusasti jõuludeks ära kaunistatud. Tõsi pappkastid ja muu pürgi vedeleb endiselt tänavatel. Et koristamisele linnaelanikud siiski oma aega raiskama ei hakanud. Jõulukuuski ja kingitusi võib aga leida ka mängu teistest osadest.

Fallout 4 christmas tree

SMITE on samuti jõuludeks valmis ja kasutajad saavad oma tegelased riietada jõulukostüümidesse.

Rainbow Six Siege pakub mängijatele tasuta jõuluteemalist skini sinu relvadele.

Guild Wars 2 tähistab samuti jõule. Wintersday festival pakub mängijatele kingitusi, lumepalle ja orvukesi. Mis ja kus toimub, selle kohta saab lähemalt uurida siit.

Guild Wars 2

Final Fantasy XIV The Starlight Celebration kestab kuni 31 detsembrini. Ürituse kohta saab infot siit.

Hearthstone ei ole mingi erand, ning nagu regulaarsed mängijad on juba märganud, siis on mängulauad ilusasti pühade teemalised.

Need on siis need mängud mis meile hetkel silma on jäänud. Kuid kui märkad omalt poolt midagi huvitavat, siis anna sellest kommentaarides teistelegi teada.

1 KOMMENTAAR

  1. Fishing Planet –> http://store.steampowered.com/app/380600/

    Jõulutemaatilised riided ja varustus. Uus asukoht (jõuluvana maja), kus saab püüda natuke teistsugust kala. Maja särab jõulukaunistustes. Kuuse all on ka kingipakk, kust saab iga päev kingitusi. Teatud ülesandeid täites saab auhinnaks ilutulestikku, mida saab ka lendu lasta.

Comments are closed.