Natus Vincere lasi oma Dota2’e tiimi lahti

0
154

Tänane päev on kindlasti üheks suureks üllatuseks ja uudiseks paljudele Dota 2’e mängijatele ja Na’Vi fännidele. Nimelt on otsustanud Natus Vincere juhatus vahetada välja oma Dota 2’e meeskonna, kelle ridades Ukraine Dendi, Ukraine XBOCT, Ukraine Funn1k, Russian Federation SoNNeikO ja Russian Federation PSM, vanakooli mängijad Dendi ja XBOCT on mänginud Na’Vi ridades 2010’dast aastast saadik, mis teeb neist ka tõsiselt võetavad veteranid.

Pärast The International 5 turniiri, kus Na’Vi ei suutnud alagruppidest bracketitenigi jõuda ning Frankfurt Fall Major 2015’ele kvalifitseerumine jäi ka tiimil ära olenemata nende ühisest pingutusest, oli juhatusel vaja langetada raske otsus.

Suurim kaotus Natus Vincere jaoks on ilmselt nende tuntuima mängija (Dendi) lahti laskmine, kes oli organisatsiooni imago ja firma-nägu, ning tohutult austatud kuju terves Dota2’e kommuunis.

Natus Vincere on oma pressi-teates lubanud, et nad moodustavad uue Dota2’e tiimi, kuid veel ei ole avaldanud mängijate nimesid kes uuel hooajal must-kollast särki kandma hakkavad.