Nolan North avalikustas, et The Last of Us järg on töös!?

0
101

Eelmisel kuul toimus MetroCon nimeline anime konvent. Küsimuste paneelist võttis osa ka mainekas häälnäitleja Nolan North. Karismaatiline Nolan vastas vabas õhkkonnas fännide küsimustele mis hõlmasid eelmiseid projekte, isiklikku ajalugu ja peret. Paneeli lõpus küsis üks fänn temalt, kas ta on lisaks Uncharted 4-le veel seotud mõne Naughty Dog poolt tehtava mänguga ja ta vastas, et hetkel mitte. Kuigi ta teab, et The Last of Us 2 on hetkel töös siis tema karakter esimesest osast sinna vaevalt jõuab.

Naljakas on see, et The Last of Us 2 “avalikustamine” ei paistnud üldse õnnetus olevat. Nolan ei reageerinud üleüldse nii nagu see infokild oleks kogematta välja lipsanud ja ka fännid ei reageerinud sellele uudisele üllatusega või ovatsioonidega. Mõni nädal enne MetroCon’i rääkis Troy Baker, kes kehastas The Last of Us’is ühte peategelast Joel’i, et tema pole mängu järjest midagi kuulnud. Naughty Dog pole antud väidet aga kuidagi kommenteerinud ega kusagil kajastanud. Keda siis lõpuks uskuda? Selle jätame igaühe enda otsustada. Loodame, et juhul kui Nolani info vastab tõele, selle avalikustamine talle pahandust kaela ei tooks.

Terve MetroCon Q&A paneel on nähtav allpool asuvas videos. Moment, kus jutt läheb The Last of Us järje peale asub ajaliselt 1:06:20.