PlayStation®4 eksklusiivid Pariisist

0
103

PlayStation®4 konsoolile esitleti Pariisi mängudenädalal eksklusiivseid mänge ja laiendusi

Sony Computer Entertainment Europe Ltd. (SCEE) esitles Pariisi mängudenädala osana toimunud pressikonverentsil uusi ja eksklusiivse sisuga PlayStation®4 (PS4™) mänge ning valgustas PlayStation®VR tulevikku.

Messil tutvustati mitmeid mänge, mis hakkavad olema saadaval üksnes PlayStation®4 konsoolile. Nende hulgast sai enim kõneainet Gran Turismo seeria uusim täiendus GT SPORT™ (Polyphony), mis on vastus kõikide võidusõidusimulaatorite fännide palvetele, kes saavad võimaluse kihutada võidu FIA ametlikel online-meistrivõistlustel.

Valik uutest eksklusiivsetest mängudest PlayStation®4 konsoolile:

  • GT SPORT™ (Polyphony)
  • Detroit™ (Quantic Dreams)
  • Uncharted 4: A Thief’s End™ (Naughty Dog)
  • Horizon: Zero Dawn™ (Guerilla Games)
  • Dreams™ (Media Molecule)

Lisaks heideti valgust spetsiaalsele allalaaditavale sisule, mida on võimalik nautida üksnes PlayStation®4 omanikel. Näiteks 6. novembril avalikustatava Call of Duty®: Black Ops 3 (Activision Publishing, Inc.) omanikud saavad alla laadida uue DLC 30 päeva enne teisi ning DRIVECLUB™ (SCE WWS) fännidel on võimalik kihutada ka kaherattalistel uue DRIVECLUB™BIKES laienduse abil. Allalaaditavaid laiendusi saavad teiste seas veel Bloodborne™ (SCE WWS) ja Tekken 7™ (Bandai Namco Entertainment).

Järgmisel aastal turule jõudva PlayStation®VR tarbeks kuulutati välja Until Dawn™: Rush of Blood (Supermassive Games), RIGS™ (Guerilla Cambridge), ROBINSON™: THE JOURNEY (Crytek) ja The Walk (Sony Pictures Entertainment), mis kõik toovad mängijateni uskumatult eheda elamuse.

 

Allikas: PlayStation Eesti